avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate cipcrip80

Activitate cipcrip80

buna ziua,
vreau sa va intreb si eu daca o asociatie infiinteaza o filiala in baza unei hotarari a consiliului director al asociatie, dupa ce filiala se inscrie in registru si la finante cei din asociatie mai au vre-un cuvant de spus in cadrul filialei?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare la dumneavoastra:
Am o unitate protejata si mai multi clienti vor sa califice personalul propriu si atunci m-au intrebat daca pot sa fac asa ceva.

Am gasit un furnizor de formare profesionala cu care vreau sa fac un parteneriat in urma caruia persoanele sa primeasca si certificat acreditat.

Mentionez ca pentru toate aceste parteneriate si legatura cu clientii va fi facuta de catre persoanele in baza carora am devenit unitate protejata.

Contabil este corect sau nu toata aceasta procedura privind deductibilitatea cheltuielilor pentru cei obligati de lege privind relatiile cu o unitate protejata.

Va multumesc
cu ce documente ar trebui eu sa ma duc ca sa le demonstrez ca nu e sustragere de sug sechestru?
multumesc de lamuriri! pentru ca politita considera ce e sustragere de sub sechestru!!!
Sa inteleg ca fostul meu poate fi acuzat de sustragere de sub sechestru chiar daca si-a primit sulta in fata judecatorului? Iar eu pot sa cer in instanta ridicarea schestrului? Va multumesc!
In urma partajului, pot fi acuzata de sustragere de sub sechestru pentru ca acum sunt singurul proprietar? Multumesc de ajutor!
Imi puteti indica o baza legala la acest argument va rog?
Am divortat de sotul meu si am facut partajul, am platit sulta. Mentionez ca la divort sulta s-a platit in fata judecatorul si eu am preluat bunul imobil cu sechestru.
Pot fi acuzata de sustragere de sub sechestru din cauza partajului? Se aplica notiunea de sustragere de sub sechestru unui bun imobile?
Răspuns la discuția platitor de TVA sau NU
adica sunt asociat la o societate de lichidare care functioneaza tot in partida simpla unde detin 30%. ideea este ca la fisc sunt inregistrat si pe cod fiscal dar si cnp
Am si eu o intrebare :
Am un PFA xxx cu un cod fiscal mai sunt asociat intr-o organizatie care functioneaza ca pfa cu un nume yyy si alt cod fiscal.

intrebarea este cand vine controlul fiscal la PFA si cu fisa ta de impunere unde sunt sumele trecute atat de la XXX cat si de la YYY unde xxx are venituri de 90.000 si XXX are 30.000 deci un total de 120.000 specific ca YYY este platitor de TVA inseamna ca si XXX trebuie sa-l inregistrez platitor de TVA sau nu ???

va multumesc