avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoatere de sub sechestru bun imobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoatere de sub sechestru bun imobil

Am divortat de sotul meu si am facut partajul, am platit sulta. Mentionez ca la divort sulta s-a platit in fata judecatorul si eu am preluat bunul imobil cu sechestru.
Pot fi acuzata de sustragere de sub sechestru din cauza partajului? Se aplica notiunea de sustragere de sub sechestru unui bun imobile?
Cel mai recent răspuns: cipcrip80 , utilizator 16:11, 30 Ianuarie 2012
nu, daca ati platit sulta si s-a consemnat acest fapt in incheierea de sedinta...si puteti cere ridicarea sechestrului pus pe imobil intrucat acesta este 100% al dvs si ca ati facut dovada platii sultei... Succes!
Imi puteti indica o baza legala la acest argument va rog?
sechestrul instituit de organele de urmarire penala sau de instanta penala nu poate fi ridicat decat prin contestarea masurii asiguratorii in procesul penal, in conformitate cu dispozitiile art. 168 alin.1 Cod procedura penala, contestatia putand fi formulata oricand.
In urma partajului, pot fi acuzata de sustragere de sub sechestru pentru ca acum sunt singurul proprietar? Multumesc de ajutor!
nu, sub nici o forma...in primul rand, pentru ca nu aveti calitatea de debitor... numai debitorul poate si acuzat de asa ceva

Alte discuții în legătură

Radiere sechestru cosmin_cristici cosmin_cristici Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta. Doi copropietari, sot si sotie, ai unui imobil dobandit in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune. efecte niky99 niky99 Buna ziua As dori sa ma ajutati urgent cu un raspuns in urmatoarea problema. Am primit integral o casa si terenul afrent prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Ridicare sechestru la cererea tertului adjudecatar Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Ma aflu in urmatoarea situatie:sunt adjudecatarul unui imobil asupra caruia s-a inscris un sechestru de catre Parchet dupa inscrierea ipotecii si a somatiei ... (vezi toată discuția)