avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoatere de sub sechestru bun imobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoatere de sub sechestru bun imobil

Am divortat de sotul meu si am facut partajul, am platit sulta. Mentionez ca la divort sulta s-a platit in fata judecatorul si eu am preluat bunul imobil cu sechestru.
Pot fi acuzata de sustragere de sub sechestru din cauza partajului? Se aplica notiunea de sustragere de sub sechestru unui bun imobile?
Cel mai recent răspuns: cipcrip80 , utilizator 16:11, 30 Ianuarie 2012
Sa inteleg ca fostul meu poate fi acuzat de sustragere de sub sechestru chiar daca si-a primit sulta in fata judecatorului? Iar eu pot sa cer in instanta ridicarea schestrului? Va multumesc!
Nu doamna!... nici pe departe..daca dvs i-ati dat banii cuveniti ca sulta pentru partea lui din imobil aceea suma este sechestrata in locul imobilului ce va revine dvs... evident, daca s-au trezit astia de la parchet sa schimbe sechestrul...e posibil sa nu... dvs aveti nevoie de un avocat care sa va ajute in demersul de a ridica sechestrul... care sa va si linisteasca ca va faceti o mie si una de probleme din cate se pare
multumesc de lamuriri! pentru ca politita considera ce e sustragere de sub sechestru!!!
cu ce documente ar trebui eu sa ma duc ca sa le demonstrez ca nu e sustragere de sug sechestru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sechestru cosmin_cristici cosmin_cristici Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta. Doi copropietari, sot si sotie, ai unui imobil dobandit in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune. efecte niky99 niky99 Buna ziua As dori sa ma ajutati urgent cu un raspuns in urmatoarea problema. Am primit integral o casa si terenul afrent prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Ridicare sechestru la cererea tertului adjudecatar Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Ma aflu in urmatoarea situatie:sunt adjudecatarul unui imobil asupra caruia s-a inscris un sechestru de catre Parchet dupa inscrierea ipotecii si a somatiei ... (vezi toată discuția)