Buna dimineața!! Am vechime contributiva în muncă 39 de ani din care 17 ani ca militar angajat, la care adaug și un an și 4 luni vechime necontributivă ca militar in termen. Peste 2 luni pot sa ies la pensie pentru limită de vârstă, conform legii 223/2015 la 58 de ani și 6 luni. Ținând cont ca la 60 de ani pot iesi și cu legea 360/223, pot sa beneficiez de pensia militară , iar la 60 de ani să optez pentru una din ele???
Am folosit gresit ,, incompatibilitate''; doream sa aflu daca o sa continui sa lucrez in regie fara sa se afle ca sunt pensionar militar pentru limita de varsta , o sa fiu in ilegalitate si de aici consecinte.....
Buna ziua. Daca sunt angajat intr-o regie autonoma a statului si o sa beneficiez de pensie militara pentru limita de varsta, mai pot lucra in continuare tinand cont ca nu ma scoate revisalul, fara sa fiu in incompatibilitate ???
Dacă incerc în instanță nu am nimic de pierdut. Nu știm cum o va vedea un judecător. În fond eu îndeplinesc condițiile de pensionare , asta scrie și în răspunsul primit de la CMJ. Și mai știu că juriștii din armată nu sunt foarte bataiosi.