avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul poate suspenda unilateral o parte din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul poate suspenda unilateral o parte din bonusurile ...

Angajatorul poate suspenda unilateral o parte din bonusurile salariale dintr-un Contract Colectiv de Muncă, din cauza ,,ordonanței trenuleț "?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 11 Ianuarie 2025
Nu poate face asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri suplimentare in timpul concediului prenatal Anasl Anasl Buna ziua, As dori sa va intreb daca am voie sa primesc de la angajator venituri in perioada de 126 de zile concediu prenatal si postnatal? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului si primele chistef chistef Buna ziua. am intrat de curand in concediul de crestere a copilului, si la firma la care lucrez s-au dat zilele astea prime de Pasti. Nu gasesc nicaieri pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii Ruxandra Stoica Ruxandra Stoica Buna seara, Intrebarea mea este daca angajatorul poate modifica contractul de munca initial ( la plecarea mea in concediu de crestere copil )cu privire la ... (vezi toată discuția)