Interesant .... pai daca esti in C O sau in concediu medical nu esti angajat ? Nu mananci ? La militari stiu ca se da functie de cate zile are luna o suma fixa pentru fiecare zi . Pentru toate zilele din luna nu doar pentru cele lucratoare si inclusiv ptr co , medical sau invoire .
doberv
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
De ce nu ar avea ? Nu exista din ce stiu o astfel de interdictie . Daca va ganditi ca ar putea ameninta partea vatamata nu spun ca nu e posibil dar risca sa-i fie inlocuita masura si nu are interes sa o faca . Partea de arest la domiciliu se scade din pedeapsa ce ii va fi aplicata asa ca e mai bine acasa .
doberv
Utilizator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Din cate stiu trebuia sa se faca si inspectia tehnica a masinii si se face si dosar penal pentru vatamare corporala din culpa . Se retine permisul si vi se da o dovada pe 15 zile care apoi se prelungeste la 30 zile cu avizul procurorului prin ordonanta . La finalul dosarului probabil veti ramane fara permis 90 zile . Parerea mea .
nu le consider obligatorii ci doar portite de iesire din situatie pentru moment.
sa ne gandim ca majoritatea celor gratiati cu legea 543 au revenit in scurt timp chiar daca beneficiasera de clementa.
penitenciarul nu face altceva decat sa respecte legea 275/2006 care era in vigoare la data la care a fost analizat prima data situatie in care i s-a dat terme de reanalizare 1/4 din pedeapsa . Acum ca a intervenit o noua lege care prevede 1/5 pentru reanalizare nu inseamna ca vor fi reanalizati toti detinutii deoarece nu este stipulat nicaieri acest lucru.
ar putea incerca sotul sa inainteze o cerere de schimbare a regimului pe art 40 iar daca aceasta cerere va fi respinsa de judecatorul delegat poate face contestatie.
problema se pune daca trebuie sa se tina cont de 1/4 sau de 1/5 insa deja in situatia sotului dvs s-a emis o decizie la data stabilirii regimului de executare.
treaba urata este ca acum schimbarea regimului de executare la cerere nu mai este prevazut.
greu de obtinut o solutie favorabila fara o decizie a administratiei nationale care in regulamentul de aplicare al legii 254 sa prevada reanalizarea detinutilor la 1/5
depinde pentru ce a fost audiat.
nu e neaparat necesar daca nu se da incheiere.
putea fi o comisie rogatorie ori altceva.
detaliati pentru ce a fost audiat.
vorbim doar de o gresala de termen.
probabil ca dvs va referiti la regimul de executare si nu la liberarea conditionata.
poate contesta incheierea judecatorului la judecatorie.
in mod normal trebuia sa intervina reabilitarea de drept insa , daca nu s-a intamplat acest lucru trebuie sa solicitati instantei sa constate intervenirea reabilitarii de drept.
in aprilie 2014 trebuia sa intervina reabilitarea de drept.
daca nu , adresati-va cu cerere instantei prin care sa solicitati constatarea intervenirii reabilitarii de drept.