avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este data reala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este data reala?

Buna ziua.Sotul meu este la penitenciar,judecatorul i-a dat data comisiei pe 19.02.2015,dar comisia a zis ca urmatoarea comisie o are in mai,care din astea doua date se ia in considerare?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 13:08, 28 Ianuarie 2015
la care judecator va referiti ?
la judecatorul de supraveghere in ceea ce priveste regimul de executare sau la cel de la judecatorie in ceea ce priveste liberarea conditionata ?
daca va referiti la judecatorul de la instanta in ceea ce priveste liberarea conditionata atunci termenul la care va fi reanalizat de comisia din cadrul penitenciarului la data stabilita de judecator.
chiar si daca va refereati la judecatorul de supraveghere din cadrul penitenciarului in ceea ce priveste regimul de executare tot data stabilita de judecator era cea a reanalizarii.
important este ca hotararea instantei referitoare la termenul de reiterare sa fie definitiva .
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2015
doberv, utilizator
Revin la intrebarea de mai sus.Deci prima oara judecatorul de supravegere in noiembrie a hotarat data urmatoarei comisii in februarie,dupa o saptamana sotul meu a avut comisie de drept de atunci si i s-a fixat urmatoarea comisie in mai,dupa care a facut contestatie si a ajuns dinou la judecatorul de supraveghere care a mentinut data comisiei in mai,spunand ca cea din februarie a fost o eroare de materie.Ce se poate face in acest caz?Se poate ataca cumva,adica gresim si nu ne poate trage nimeni la raspundere?
vorbim doar de o gresala de termen.
probabil ca dvs va referiti la regimul de executare si nu la liberarea conditionata.
poate contesta incheierea judecatorului la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea legii buna ziua as dorii sa ma ajunte cineva cu un ... Cristeaalina86 Cristeaalina86 Incalcarea legii Buna ziua as dorii sa ma ajunte cineva cu un raspuns! Sotul meu i-au fost acordate inca doua luni la comisia de eliberare.A facut ... (vezi toată discuția)
Despre amanarea eliberarii conditionate alexandra.dinica alexandra.dinica buna ziua, odata intrat in comisia de eliberari conditionate, am primit o amanare de 8 luni, asta in martie, in luna mai, fiind transferat int-un alt ... (vezi toată discuția)
Mai multe cereri de liberare conditionata - cea mai favorabila danacotoi danacotoi Daca un detinut trimite mai multe cereri de eliberare conditionata si de exemplu la una ia amanare o luna, la alta este pus pe liber, la alta 2 luni care este ... (vezi toată discuția)