avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inca un an pentru raport
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inca un an pentru raport

as dori sa va intre si eu:este posibil dupa ce ai intrat in comisie,sa iti mai dea inca un an in plus pentru un raport(ca la prins cu telefonul)???????
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:29, 31 Ianuarie 2013
Da, se poate.
Este abatere...
amanarea ramane la latitudinea comisiei din cadrul penitenciarului.
daca pe perioada amanarii a fost sanctionat disciplinar , la reanalizarea sistuatiei dupa expirarea amanarii sau la termenul de reiterare stabilit de instanta , comisia poate sa stabileasca un nou termen de reanalizare care poate fi de pana la maxim 12 luni sau daca si-a ridicat raportul poate propune chiar liberarea conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre amanarea eliberarii conditionate alexandra.dinica alexandra.dinica buna ziua, odata intrat in comisia de eliberari conditionate, am primit o amanare de 8 luni, asta in martie, in luna mai, fiind transferat int-un alt ... (vezi toată discuția)
Mai multe cereri de liberare conditionata - cea mai favorabila danacotoi danacotoi Daca un detinut trimite mai multe cereri de eliberare conditionata si de exemplu la una ia amanare o luna, la alta este pus pe liber, la alta 2 luni care este ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata- cat de mult ajuta noul cod penal??? roxanaph roxanaph Buna seara! Am si eu o intrebare referitoare la fratele meu care a executat deja 2/3 din pedeapsa , a intrat in comisia de liberare conditionata , dar a ... (vezi toată discuția)