avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Activitate razv_bor_1981

Activitate razv_bor_1981

Multumesc tuturor pt raspuns
Buna ziua ,

Ma intereseaza sa stiu daca apartamentul meu cumparat inainte de casatorie in caz de divort sotia poate prezenta vreo pretentie cu privire la impartirea bunului


Va multumesc anticipat!
Buna ziua ,

As dori sa achizitionez un auto de la persoana fizica pt. firma mea si ma intereseaza daca este vreo posibilitate de a amortiza investitia ... ca si atunci cand cumperi normal cu factura .


Va multumesc anticipat!
Buna ziua !

Pe terenul tatalui meu s-a construit un dig de protectie impotriva innundatiilor ... pe om nu il deranjeaza ..nici macar faptul ca nu l-a contactat nimeni pt. aceasta situatie ...singura problema ar fi ca : in urma acestei exproprieri ar trebui sa i se dea o suma de bani pt proprietatea pierduta .

Va rog sa imi dati un sfat : unde trebuie sa apelam si ce ar trebui sa facem pt. a recupera niste bani (tin sa precizez faptul ca tatal meu a fost diagnosticat cu cancer si chiar avem nevoie de banii respectivi)

Va multumesc !
Răspuns la discuția Programul de lucru in deplasare
va multumesc f mult pt raspuns.
Buna ziua,

Sper sa ma puteti ajuta in legatura cu nelamurire a mea mai veche : eu lucrez ca reprezentant medical intr-o companie farmaceutica ... potae cineva sa imi spuna cum se calculeaza cele 9 ore de program de lucru normal in cazul in care trebuie sa ma deplasez din localitatea de domiciliu in alta localitate unde trebuie sa imi desfasor activitatea pe parcursul unei zile de lucru (se considera si drumul ca si program de lucru?...sau numai perioada de lucru efectiva ).... sunt obligat prin lege sa fiu la ora 9.00 in localitatea unde trebuie sa imi desfasor activitatea in acea zi( sa zicem ca localitatea unde ma deplasez este la 200 km ) sau la ora 9.00 trebuie sa pornesc de la birou .

Va multumesc si astept un raspuns !