avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Oana Mirela

Activitate Oana Mirela

Discuție Partaj
Buna seara,
In timpul casatoriei am infiintat o firma , sotul detine 80% actiuni, 20% o terta persoana avem o suma de primit , dupa divort la partaj imi revine o cota parte din bani, daca da va rog sa imi spuneti cat % ,
Multumesc.
Discuție Donatie, partaj
Sunt casatorita, sotul meu impreuna cu fratele acestuia a primit donatie apartament cu 4 camere, 2 camere sotul si 2 cumnatul, sunt casatorita de 18 ani avem un copil de 18 ani, din cauza neintelegerilor vreau sa divortam de fapt de comun acord, eu am dreptul la acest imobil si daca da in ce conditii?
Multumesc
Buna seara!
Sunt mama unui baiat de 16 ani, astazi un coleg de clasa l-a lovit cu pumnul in ochii, el avand ochelarii la ochii, s-a spart lentila si ia provocat rani in jurul ochiului stang, ce pot face ca parinte pt copilul meu avand in vedere ca colegul lui este violent si cu alti copii,?
Baiatul meu nu l-a lovit ci a mers la d-na directoare si ia povestit
Va multumesc anticipat, astept raspunsul dvs.
Discuție Succesiune
Suntem 3 fratii, am achitat impozitul pe casa si teren totii in cota/parte dar nu exista comunicare intre noi, eu vreau sa fac succesiunea, daca eii nu vor sa participe la cheltuilelile care se efectueaza pentru aceasta succesiune, actele necesare sunt la mine, cum pot recupera cheltuielile cu onorariul de la frati, sau daca pot face individual aceasta succesiune, cum trebuie sa procedez.
Va multumesc.
Discuție succesiune
Parintii mei sunt decedati, suntem 3 frati, pe numele sorei mele parintii mei au depus o suma de bani pe care nu au reusit sa o retraga, ea este titular,iar mama imputernicit.
La succesiune se poate contesta ca suma respectiva sa revina in cote egale la toti fratii?
Va multumesc