avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Suntem 3 fratii, am achitat impozitul pe casa si teren totii in cota/parte dar nu exista comunicare intre noi, eu vreau sa fac succesiunea, daca eii nu vor sa participe la cheltuilelile care se efectueaza pentru aceasta succesiune, actele necesare sunt la mine, cum pot recupera cheltuielile cu onorariul de la frati, sau daca pot face individual aceasta succesiune, cum trebuie sa procedez.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:06, 25 Februarie 2010
buna seara!
foarte simplu, promovati pe cale de instanta o actiune de dezbatere a succesiunii.
initial avansati dvs aceste cheltuieli, ulterior le veti recupera de la frati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune farkas laura farkas laura Buna seara. Dupa decesul mamei, in urma dezbaterii sucesorale, au rezultat trei mostenitori (doi copii si sotul supravietuitor), fiecare cu cota parte ... (vezi toată discuția)
O mare brambureala ... rompell rompell buna ziua. am o problema. mama mea si fratii ei vor sa imi vinda casa parintilor lor, dar nu s-a facut succesiune dupa nici unul dintre parinti ,unul decedint ... (vezi toată discuția)
Succesiune laurabalan45 laurabalan45 parinti mei au murit tata in urma cu 18 ani mama in urma cu o luna acum vreau sa dezbat succesiunea eu cu fratele meu am facut o intelegere ca eu sa raman cu ... (vezi toată discuția)