Stimate domn,sant plecat din tara din martie a.c.,santeti singura persoana cu care am discutat recent referitor la cazul relatat de mine,asa ca am sa apelea la bunavointa dv de a-mi raspunde din nou.Azil-am sunat politistul care se ocupa de caz,i-am comunicat nemultumitile mele,legate de faptul ca se taraganeaza ancheta,mai precis cat vom continua cu demontarea bonurilor aduse de presupusul vinovat si ca dupa parerea mea exista probe ce sunt recunoscute si in Africa...Mi-a spus ca-l iau la misto..Unde pot face o sesizare catre procurorul sef?La parchetul de pe langa Judecatorie,sau de pe langa Tribunal?La procurorul general al Romaniei ma pot adresa sau mai exact unde?Multumesc anticipat...
Da intradevar,desi nu am vrut sa ma antepronunt, m-am gandit la acelasi lucru,e posibil sa-l tina cineva in brate,avocatul sau este fost militian la cercetari penale,sa fi pastrat ceva relatii?Ma indoiesc pt ca e cam in varsta.Inca o data multumesc,am apelat la ajutor pt ca indignarea si neputinta mea de a face ceva ma doare mai rau ca bataia in sine.
Revin cu un subiect mai vechi,am fost talharit si batut in propria locuinta in sept 2009,la cateva luni unul di faptasi a fost retinut cateva zile,la recurs judecatorii l au repus in libertate.Dovezi impotriva sa:2 martori,o proba ADN recoltata de pe una din incaltarile lasate de faptas la fata locului(adn achitat de mine),dovada existentei banilor la momentul acela.Periodic vine cu cate un bon de parcare din vreo tara pe care o tranziteaza(tipul e tirist).Politia se chinuie sa i demonteze acele bonuri,unul a reusit,la al doilea se asteapta raspuns in vara,bonul fiind de Germania.Intrebarea mea e cei de facut?De ce nu poate fi trimis in judecata?El poate aduce la nesfarsit bonuri de parcare,etc...ce sa intampla stam iar ani sa se demonstreze ca sant false?Multumesc anticipat
Da,y a fost de buna credinta,multumesc pt raspuns,din pacate nu ma va ajuta prea mult latura penala ,ca za i zic asa,cu toate ca el a dat o declaratie la anchetator ca nu va instraina bunul respetiv.
Am cumparat o masina de la x.cu contract de vanzare cumparare cu conditia ca x sa se mai foloseasca de masina o perioada,asta verbal.x a uitat sa mi aduca masina,la m reclamat dar masina a ramas in continuare la x.la mine a ramas cartea masinii si contractul de v-c.x a declarat cartea pierduta si a mai vandut o data masina lui y,de aceasta data cu contract si actele masinii,carte+talon dar fara certificat fiscal.y a aflat si a pitit masina.Daca reclam pe x a doua oara ce se intimpla?La cine ramane bunul?
sint cel batut si tilharit in propria locuinta,cu ce suma ma pot constitui parte civila cind va veni vremea?nu vreau sa para o metoda de imbogatire,dar cit mai costa o splina?multumec celor care mi au raspuns si nu nu i a sotia.
se poate da inchisoare cu suspendare pt talharie,violare de domiciliu si vatamare corporala grava,cei doi tipi m au batut in fata sotiei si a copilului meu de 10 ani pana mi au rupt splina?
Multumesc!Cum pot plati?Anchetatorul mi a spus ca cei de la IML analizeaza si in functie de nr. de solutii folosite eu platesc si ei trimit analiza probei.Cum pot verifica daca a trimis aceea proba,cum pot cere trimiterea dosarului la un procuror pt. ca exsta si martori?Sint din Pitesti pot ajunge usor la INML,dar cu ce documentatie?Acolo poate pot plati o taxa de urgenta,sau ceva de genul asta?..Intre timp primesc amenintari pe care le am sesizat,anchetatorul a ramas insesibil..multumesc inca o data.
Buna ziua,sint a.n. din pitesi,in urma cu 5 luni am fost victima unui atac,in urma caruia am fost operat(splenectomie).Dupa 5 luni,anchetatorii au recoltat saliva de la unul din presupusii faptasi pt. stabilirea ADN(acesta a lasat in fuga lui o pereche de slapi la mine in apt.)poate fi prea tirziu pentru proba ADN?Daca nu,eu vreau sa o platesc pt ca nu sint fonduri,am facut o adresa scrisa de avocatul meu,dar cum sa grabesc procedura?In ce calitate sa merg la IML?Si cu ce documente,pt.a nu face mai multe drumuri,tot ce s a intrprins pina acum a fost la cererea mea ,anchetatorul din diferite motive,este prea lent,ma face sa cred ca freaca dosarul intentionat.VA MULTUMESC!