Revin cu un subiect mai vechi,am fost talharit si batut in propria locuinta in sept 2009,la cateva luni unul di faptasi a fost retinut cateva zile,la recurs judecatorii l au repus in libertate.Dovezi impotriva sa:2 martori,o proba ADN recoltata de pe una din incaltarile lasate de faptas la fata locului(adn achitat de mine),dovada existentei banilor la momentul acela.Periodic vine cu cate un bon de parcare din vreo tara pe care o tranziteaza(tipul e tirist).Politia se chinuie sa i demonteze acele bonuri,unul a reusit,la al doilea se asteapta raspuns in vara,bonul fiind de Germania.Intrebarea mea e cei de facut?De ce nu poate fi trimis in judecata?El poate aduce la nesfarsit bonuri de parcare,etc...ce sa intampla stam iar ani sa se demonstreze ca sant false?Multumesc anticipat
Daca nu ar fi existat ceva probleme pentru acuzare ar fi fost trimisi in judecata.
Bonurile nu pot dovedi mare lucru.
Poate ca ar trebui sa va angajati si dvs. avocat ca sa aflati mai multe lucruri despre dosar in sensul de a va fi tradus de avocat.
Sa ceara sa studieze dosarul avocatul dvs.
Are acest drept.
Bonurile nu dovedesc nimic concludent.
Din relatarea dvs. par sa existe probe suficiente pentru trimiterea in judecata.
Sa nu existe ceva coruptie in legatura cu acest dosar.
Chestia cu bonurile chiar nu are relevanta fata de probele indicate de dvs.
Da intradevar,desi nu am vrut sa ma antepronunt, m-am gandit la acelasi lucru,e posibil sa-l tina cineva in brate,avocatul sau este fost militian la cercetari penale,sa fi pastrat ceva relatii?Ma indoiesc pt ca e cam in varsta.Inca o data multumesc,am apelat la ajutor pt ca indignarea si neputinta mea de a face ceva ma doare mai rau ca bataia in sine.
Doar dupa ce va putea studia dosarul avocatul dvs. va putea face ceva concret deoarece in functie de intreg probatoriul se poate trage o concluzie clara.
Poate ar mai fi necesar sa propuneti probe in acuzare.Imi vine greu sa cred ca ar mai fi nevoie insa fara a se cunoaste exact ce anume tine dosarul pe loc nu se poate face nimic.
Chestiunea cu bonurile nu ajuta cu nimic in apararea invinuitului fata de celelate probe certe.