avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de talharie- probe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de talharie- probe

Revin cu un subiect mai vechi,am fost talharit si batut in propria locuinta in sept 2009,la cateva luni unul di faptasi a fost retinut cateva zile,la recurs judecatorii l au repus in libertate.Dovezi impotriva sa:2 martori,o proba ADN recoltata de pe una din incaltarile lasate de faptas la fata locului(adn achitat de mine),dovada existentei banilor la momentul acela.Periodic vine cu cate un bon de parcare din vreo tara pe care o tranziteaza(tipul e tirist).Politia se chinuie sa i demonteze acele bonuri,unul a reusit,la al doilea se asteapta raspuns in vara,bonul fiind de Germania.Intrebarea mea e cei de facut?De ce nu poate fi trimis in judecata?El poate aduce la nesfarsit bonuri de parcare,etc...ce sa intampla stam iar ani sa se demonstreze ca sant false?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 17:51, 14 Mai 2012
Stimate domn,sant plecat din tara din martie a.c.,santeti singura persoana cu care am discutat recent referitor la cazul relatat de mine,asa ca am sa apelea la bunavointa dv de a-mi raspunde din nou.Azil-am sunat politistul care se ocupa de caz,i-am comunicat nemultumitile mele,legate de faptul ca se taraganeaza ancheta,mai precis cat vom continua cu demontarea bonurilor aduse de presupusul vinovat si ca dupa parerea mea exista probe ce sunt recunoscute si in Africa...Mi-a spus ca-l iau la misto..Unde pot face o sesizare catre procurorul sef?La parchetul de pe langa Judecatorie,sau de pe langa Tribunal?La procurorul general al Romaniei ma pot adresa sau mai exact unde?Multumesc anticipat...
La procurorul care supravegeaza urmarirea penala in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat intr.un dosar penal Ioanoprian Ioanoprian Am primit o citatie de la Judecatorie avand calitatea de intimat..a fost o plangere impotriva unei rezolutii a procurorului...,a urmat judecarea in instanta ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu- furt din autoturism mocan mocan Urmare unui accident rutier, politia mi-a trimis autoturismul avariat la reprezentanta auto pt constatare tehnica si de acolo, a fost dus intr-un parking auto ... (vezi toată discuția)
Recuzare ContSters126274 ContSters126274 Un organ de cercetare penala poate fi recuzat pentru, intimidare,antepronuntare vinovatie,,jigniri,refuz prezentare dosar? Cum sa procedez? (vezi toată discuția)