avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa cu suspendare pentru...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa cu suspendare pentru...

se poate da inchisoare cu suspendare pt talharie,violare de domiciliu si vatamare corporala grava,cei doi tipi m au batut in fata sotiei si a copilului meu de 10 ani pana mi au rupt splina?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:24, 29 Aprilie 2010
Nu!
Esti sigur ca nu i-a pus sotia?:training:
nu!
Si eu zic ca nu se poate.
Dar daca nu exista probe va fi achitat.

avocat Claudiu Lascoschi
Este vorba despre un cumul de infractiuni,dintre care una este considerata grava,fiind o infractiune care implica vioenta(ceea ce s-a intamplat din relatarea dvs).
Nu este posibil ,in mod normal, ca o instanta sa acorde pedeapsa minima cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie in doi geo4ever@yahoo.com geo4ever@yahoo.com la o altercatie 2 baieti lau batut pe un altul si ia luat suma de 80 de lei si cateva cutii cu petarde.ei akm sunt in prelungirea arestului arestului preventiv ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava justis justis in caz de vatamare corporala grava se poate da ca pedeapsta inchisoare cu suspendare? Sau mai bine zis care poate fi pedeapsa minima? Poate exista impacarea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala aurelnita@ymail.com aurelnita@ymail.com pe data de 3 sept,doi indivizi au batut la usa apt. unde locuiesc,eu am deschis,unul din ei m a lovit cu un levier in cap,iar dupa ce am cazut ei au patruns in ... (vezi toată discuția)