avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate miki_mariana

Activitate miki_mariana

Buna ,rog a ma ajuta si pe mine ,este adevarat ca sa dat o lege cum ca as putea sa scot copilul din tara fara acordul tatalui.am custodia copilului
Răspuns la discuția viitoare mamica
buna ziua,am o intrebare si so nelamurire in acelasi timp,am o prietena care a rama insarcinata si momentan este in somaj ce se intampla cu ea deoarece i se termina somajul inainte sa nasca cu foarte putin ,poate sasi bage un concediu medical sa intrerupa cu cel putin o luna somajul ca sa poata lua indemnizatie de dupa nastere,astept raspun,
Răspuns la discuția cine plateste concediul prenatal
Buna ziua,sunt insarcinata in 7 luni din luna decembrie am intrat in somaj normal de luna aceasta ar trebui sa intru in prenatal ,am fost la somaj sa duc concediul medical prin care reiese ca ar trebui sa intru in prenatal si nu mi la luat deoare mia spus ca nu trebe sa il bag pentru ca nu o sa mai am continuitate si nu o sa mai beneficiez de indemnizatie dupa cele 42 de zile de dupa naster..nu este o broblema asta?desi eu am lucrat pana in decembrie 2 ani de zile.
dar pe parcurs nu o sa am probleme ca copilul este pe un nume si eu pe altul daca doamne fereste o sa ma despart de tatal copilului.?
Buna ziua , ma numesc BOGDAN MARIANA si in luna martie o sa nasc,nu sunt casatorita cu tatal copilului dar stau cu el de 5 ani de zile,ce nume de familie va purta copilul la naster numele de familie al meu sau al tatalui.
Răspuns la discuția viitoare mamica
Cand am ramas gravida lucram .in decembrie sa inchis magazinu ,asa ca din 7 dec.am intrat in somaj acuma am 7 luni deci o sa intru in prenatal.
Discuție viitoare mamica
Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa:
1pe luna lui decembrie o sa mai iau somaj?
2in prenatal o sa fiu platita si cat ?cat dureaza sa ajunga acei bani la mine?
va multumesc.
sunt insarcinata in luna a 7 a din luna decembrie am intrat in somaj.ar trebui sa intru in prenatal,am nevoie de o hartie de la medic pentru a intra in prenatal si sa o duc la somaj,ce bani o sa iau de la stat ?si dupa ce ies din postnatal pot sa intru in continuare in somaj? astept raspuns daca se poate pe adresa.
va multumesc
o sa revin si cu alte intrebari.