avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa plec cu copilul in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa plec cu copilul in strainatate

Buna ,rog a ma ajuta si pe mine ,este adevarat ca sa dat o lege cum ca as putea sa scot copilul din tara fara acordul tatalui.am custodia copilului
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:25, 2 Februarie 2011
Nu este nimic nou sub soare, nu este o lege noua.
Dac aveti hotarare definitiva si irevocabila de incredintare a copilului, cu acea hotarare puteti parasi tara in excursie cu copilul.
Daca aveti hotarare de incredintare a minorului,cu mentiunea definitiva si irevocabila,nimic nu va impiedica sa mergeti cu copilu peste granita.
Nu exista nimic nou sub acest aspect in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie totala Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Am si eu o intrebare: ce inseamna custodie totala? Citez din sentinta de divort: \"Incredinteaza la reclamanta reconventionala spre crestere si ... (vezi toată discuția)
Conditii de calatorie minor danutza79 danutza79 sunt divortata de fostul sot iar copilu este in grija mea .vreau sa stiu dak mai e nevoie de semnatura tatalui pentru a scoate copilul din tara dak acesta mi-a ... (vezi toată discuția)
Sunt divortata cu doi minori incredintati mie lacramioaramaria lacramioaramaria buna ziua,sunt divortata si am in custodie doi minori,as vrea sa stiu daca pot sa plec cu ei in alta tara fara acordul tatalui si in caz ca vreau sa ma ... (vezi toată discuția)