avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate elyssa

Activitate elyssa

Sunt asociat si administrator intr-o firma si trebuie sa plec din tara pt 3 luni am dorit sa pun pe sotul meu administrator si dosarul facut la Registrul Comertului a fost amanat pe motiv ca are cazier fiscal si are un alt termen. Ce trebuie sa facem ?
Discuție urgent
Am un proces comercial pe data de 03.06.2011 si la care am lipsit si am primit o sentinta comerciala cu mandat postal in data de 16.06.2011 "in care scria cu drept de cerere in anulare in termen de 10 zile de la conumicare ".As vrea sa stiu termenul de 10 zile curge de la dat mandatului adica de pe 16.06.2011 pana la 26.06.2011?
Discuție plangere penala
Am incheiat un contract de arenda cu o firma , iar in contract era prevazut ca la sfarsitul fiecarui an acesta firma sa imi dea o suma de bani in schimb.La sfarsitul anului nu am primit nimic iar firma nu este de gasit. Vreau sa depun o plangere penala impotriva lor pt inselaciune dar nu stiu ce sa scriu in ea . Va rog sa ma ajutati. multumesc.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
buna ziua
va rog sa imi tr si mie subiectele rezolvate, daca se poate, la adresa elyssa_ellysa@yahoo.com.
multumesc.
Draga @luiza2008, as dori daca se poate sa primesc si eu fisierul cu dr procesual civil la elyssa_ellysa@yahoo.com, oricat am incercat nu se descarca.multumesc mult.
Stancea iza esti din pitesti?
buna, va rog sa-mi dati si mie sintezele pe care le aveti la elyssa_ellysa@yahoo.com. multumesc
Ce tehnica aveti pentru a memora mai usor ce inv ? multumesc.
Am fost angajata la o firma timp de 2 ani si din august 2009 societatea respectiva nu au mai platit asigurarea de sanatate .Am lucrat la ei pana la 31 martie 2010 si acum lucrez la o alta societate de la 01.03.2010.Acum p 19 aprilie trebuie sa fak o operatie dar nu am asigurare .Pot sa merg la CAS sa o platesc din urma ce nu s platit de catre firma ? ce ma sfatuiti?
Infiintez o firma de recuperarii dar nu stiu ce nume sa aleg, as dorii sugestii.