Multumesc...deci nu am nici o sansa pentru ca am avut deja cateva incercari de a convoca adunarea generala si la singura ocazie cu reusita nu au fost de acord asociatii.
Buna ziua,
exista posibilitatea ca un administrator asociat cu inca 2 persoane cu parti egale sa deminisioneze??? Mentionez ca administratorul a fost numit in baza hotararii AGA, nu are contract de munca si nici remuneratie.Firma nu a avut activitate.
Este un caz "incomod" pentru ca ceilalti doi asociati cu toate ca sunt de gasit nu doresc sa faca nimic ca sa inchida firma.
As vrea sa gasesc o modalitate cum se poate demisiona macar din functia de administrator.
Va multumesc!
O zi buna
Buna ziua!
Am o alta problema, am reusit performanta sa pierd actele firmei...CUI, Stamplia, Act Constitutiv. :((
Daca poate sa ma ajute cineva sa imi spuna ce procedura va trebui sa urmez ca sa obtin dubluri etc.
Va multumesc!
O zi buna!
Angajatorul a zis ca nu e bine demisia mea asa pentru ca nu am facut referire la articolul potrivit. Intelegerea noastra a fost demisie la zi, verbal el a si fost de acord cu ea. Am trimis prin posta cu confirmare de primire acum o saptamana si de atunci ma amana in fiecare zi ca nu e bine, ca nu are timp ca ...etc.
Este ceva problema cu demisia asta?????
Subsemnatul x, domiciliata in ...... avand CI nr. , eliberata de , la data de , angajata in functia de traducator in cadrul societatii S.C. XYs.r.l, prin prezenta va aduc la cunostinta ca doresc incetarea contractului meu de munca, nr. ..............din data ..............., Nr. ITM ................. in baza art. 79 din Codul muncii - Legea 53/2003 modificata si completata, prin demisie la zi, incepand de azi 15.01.2010.
Am inteles! VA multumesc din duflet pentru ajutorul acordat. Mai e insa inca ceva. Mi s-a oferit un loc de munca (ff bun), pot sa spun ca am un noroc foarte mare ca in aceasta perioada mai rar se intampla asa ceva, unde ar trebui sa incep re luni, 18.01.2010. O sa incep pentru ca la fostul loc de munca de 2 saptamani nu mai trebuie sa ma duc la birou, nu am nimic de lucru (si asta am in scris de la angajator) . Fac o ilegalitate mare? Ma gandesc ca nu e corect dar de aceea mi-am dat demisia la zi.