avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate siab

Activitate siab

Buna seara,

am un credit de nevoi personale cu ipoteca, ipoteca fiind pusa pe locuinta parintilor. As vrea sa refinantez acest credit prin programul prima casa ( casa sa fie aceeasi cu care s-a girat creditul de nevoi personale ). Este posibil acest lucru? Ce banca accepta?

Multumesc
Discuție comision risc
Buna ziua,

am un credit de nevoi personale la xbank, la care rata lunara este de 200 euro. Aceasta este compusa din principal, dobanda, comision administrare si comision risc. Va rog sa-mi spuneti daca maine merg la banca sa platesc rata, pot refuza sa platesc comisionul de risc ( este in valoare de 30 euro).

Va multumesc
va multumesc
Buna ziua,

pana la urma am hotarat sa raman in concediu medical si sa urmez tratamentul. am aflat de la colegi ca deja au angajat o persoana pe postul meu ( probabil pe alta functie) si sunt hotarati sa ma dea afara. Va rog sa-mi spuneti daca pot face o sesizare la ITM sau cum se poate rezolva aceasta problema.

va multumesc foarte mult; va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa merg personal la medicul de medicina muncii, sau acesta poate fi anuntat numai de angajator.

Va multumesc
va rog asa-mi spuneti daca este obligatoriu ca medicul de medicina muncii sa semneze concediul medical dat de specialist.

multumesc
si in cazul in care voi merge pe 01.07.la serviciu si ma vor pune sa-mi semnez demisia?

multumesc
Buna ziua,

in data de 07.06.2010 m-am imbolnavit si am intrat in concediu medical ( probleme cu coloana). Medicul de familie mi-a dat 5 zile de concediu, dupa care am fost la specialist care mi l-a prelungit pana la sfarsitul lunii. Ieri, 14.06.2010, dupa foarte multe telefoane de la angajator, am hotarat sa merg la serviciu,cu conditia sa plec sa-mi fac tratamentul de fizioterapie. Aici am aflat cu stupoare ca " In cazul in care indrazneam sa raman in concediu medical pana la sfarsitul lunii, in data de 01.07.2010 mi se desfacea contractul de munca". Va rog sa-mi spuneti ce sa fac in aceasta situatia, deoarece la birou stau foarte mult pe scaun ( ceea ce eu nu am voie, trebuie sa stau foarte mult intinsa) si in acest moment nu ma simt in stare sa merg la serviciu.

Va multumesc
Răspuns la discuția accident rutier
multumesc foarte mult
Discuție accident rutier
Buna seara,

in urma cu 2 saptamani am avut un accident rutier de care am fost vinovata. In accident au fost implicate 3 masini; a mea si alte 2 care erau parcate. Eu am intrat intr-o masina parcata iar aceasta la randul ei a ricosat in cea din fata. Am mers la politie unde s-a incheiat PV dupa care le-am dat celorlati polita RCA. Cei de la Groupama, unde am incheiat RCA-ul nu vor sa despagubeasca decat prima masina. In cazul in care pagubitul ma da in judecata, ce trebuie sa fac?
Multumesc