avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate simo_sgh

Activitate simo_sgh

Discuție concedierea
buna ziua, am si eu o intrebare, daca lucrez din luna decembrie 2009 la o firma privata, inainte de acest job nu am mai avut altul,si in data de 1septembrie 2010 se fac restructurari, cu siguranta eu voi pleca k sunt ultima venita. am dreptul la somaj?
Buna,
am si eu o nedumerire, daca sunt angajata si din cauza unei boli am concediu medical 3 luni de zile, dat de catre o comisie de doctori specializati, in momentul acordarii concediului de catre patron, se mai platesc taxele pe care le plateai in mod normal( CAS etc) si apoi concediu in proportie de 75% cat este preavazut pe concediu medical? multumesc
Discuție locul de munca
in locul de munca in care lucrez, au fost angajate doua surori,vreau sa stiu dak este legal acest lucru. din cate stiu nu au voie sa lucreze in acelasi loc doua persoane cu gradul 1 de rudenie. va multumesc
Discuție cartea de munca
am o curiozitate, am auzit din intamplare ca uneia din colege mele de servici i-a fost intrerupta cartea de munca fara stirea ei, timp de o jumatate de an.A descoperit acest lucru cand a plecat din firma si si-a luat cartea de munca.Este posibil asa ceva si poate fi dovedit in vreun fel k in acea perioada ea a lucrat.?