Buna ziua, am lucrat la o societate o luna si zece zile, angajatorul mi-a promis "marea cu sarea'' adica: in momentul angajarii mi-a spus ca-mi va da un salariu net de 1000 ron plus 2% sambata si duminica si liber o data pe saptamana.
Contractul nu a fost respectat de catre angajator si anume: liber aveam o data la doua saptamani sau la 11-12 zile, lucram peste program ore suplimentare 2-3 ore pe zi, se purta foarte urat cu angajatii, injurii; a venit si ziua de salariu iar angajatorul mi-a dat salariul de 800 ron cu tot cu cei 2% si ore suplimentare. Am renuntat la serviciu din aceste motive.
Am primit acasa o desfacere disciplinara a contractului de munca, in care trebuie sa ma prezint la societate(cofetarie) pe data de 26/05 pentru a da explicatii in favoarea mea.
Am fost astazi dupa ce am primit aceasta desfacere disciplinara, am spus motivele renuntarii mele la post, demisia mi-a fost respinsa si intrebarea mea este ce pot face in acest caz?
Astept raspuns, multumesc!!!
Buna ziua, am o mare problema si totodata o nelamurire; in urma cu o saptamana am pierdut persoana draga mie , tatal meu care a decedat; era angajat al primariei; nu am primit nici un ajutorul de inmormantare pe motiv ca de anul acesta bugetarii nu mai primesc nici un fel de ajutor din partea primariei; va rog sa-mi spuneti daca vreo lege prevede acest lucru s-au unde trebuie sa merg ?!
Multumesc, va rog ajutati-ma!
BUNA ZIUA, AM DEPUS DOSARUL DE SOMAJ PE DATA DE 20/01/2010, LA VIZA MI-A SPUS SA VIN PE DATA DE 16/02 ; LA CAT TIMP DUPA VIZA PRIMESC PRIMUL SOMAJ?
MULTUMESC!
BUNA ZIUA, VA ROG SA-MI RASPUNDETI: AM LUCRAT 7 LUNI IN DOMENIUL VANZARILOR, IMEDIAT FARA INTRERUPERE IN C.M. AM LCRAT PE O PERIOADA DETERMINATA DE 6 LUNI LA O ALTA SOCIETATE; IN TOTAL AM O VECHIME DE 1 AN SI O LUNA, POT BENEFICIA DE SOMAJ??