avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BANII PE SOMAJ!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BANII PE SOMAJ!!

BUNA ZIUA, AM DEPUS DOSARUL DE SOMAJ PE DATA DE 20/01/2010, LA VIZA MI-A SPUS SA VIN PE DATA DE 16/02 ; LA CAT TIMP DUPA VIZA PRIMESC PRIMUL SOMAJ?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: bb_yasmi , utilizator 15:01, 5 Februarie 2010
1. Se poate ca pe 16.02 sa va cheme sa va dea decizia privind acordarea indemnizatiei sau pentru viza carnetului de somer.
2. Daca ati depus dosarul pentru somaj in 30 de zile de la concediere veti primi indemnizatia de la data concedierii. Daca va veni mai tarziu, prin posta, veti primi indemnizatia din urma.
3. Nu mai scrieti exclusiv cu majuscule ca este greu de citit si de inteles.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
eu am depus dosarul pe 21 .10 (m-am incadrat in cele 30 zile) si primul somaj trebuie sa vina luna aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc maea maea buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)
Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)
Cand imi voi primi somajul simonasimona simonasimona sunt in somaj din 01.10.2009.Cand am depus dosarul banii se primeau pe card, dar ulterior s-a revenit si se primesc doar prin posta.eu ne stiind acest lucru , ... (vezi toată discuția)