avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate gk2010

Activitate gk2010

Buna ziua,

ma intereseaza sa stiu, cum poti verifica o firma, sau unde trebuie sa te uiti in special in balanta si bilant , fise de cont, etc, ca sa stii, cand o firma este financiar in regula sau daca au facut - eventuale jocuri - astfel incat balanta si bilantul sa arate bine?
Altfel spus, care sunt conturile cheie care iti arata cand o firma este sau are deja probleme financiare?
Va multumesc!
buna ziua,
imi cer scuze dar, nu imi este clar, raspunsul dvs. Am citit legea 31 si cele 2 articole specificate de catre dvs. dar, nu specifica in clar daca un al 2-lea administrator este obligat prin lege sa aibe contract de munca incheiat cu societatea devenind si angajat in acelasi timp. Se poate ca atata timp cat societatea are 2 administratori, doar 1 singur sa fie si salariat?! In ce conditii cel de al 2-lea administrator nu este nevoit sa aibe contract cu forma de angajat?! Va multumesc!
Buna seara,

As dori sa stiu daca si in ce contex un al 2-lea administrator de srl, poate avea sau nu contract de munca si salariu.
Pot exista 2 administratori dar, doar 1 singur sa aibe contract de munca si salariu? Permite legea asa ceva sau este obligatoriu ca ambii sa fie angajati si salariati ai aceleasi companii pe care o conduc?
Este sau poate influenta, natura structurala a companiei?
Ca si informatie utila, compania este mixta romano- franceza, iar partenerul francez doreste sa puna o terta persoana sa-i reprezinte interesele in firma.

Astept detaliile si raspunsul dvs. Va Multumesc!
Buna ziua,

sunt PFA neplatitor de tva si va rog daca puteti sa imi spuneti care este data limita de achitat restul de impozit pe venit la 2009?
contabila spuneca azi ar fii data limita insa nu sunt sigura!
va multumesc
Discuție leucemie
buna ziua, ma intereseaza sa stiu in contextul actual, in care am fost diagnosticata cu leucemie limfatica de grad I, pot intampina anumite probleme la locul de munca? exista o legislatie in vigoare care poate proteja persoanele angajate de nu fii silit( in contextul bolii ) sa fie concediate?
exista drepturi suplimetare,program special sau nu? imi puteti eventual indica unde as putea afla mai multe informatii, eventual?
cu multumiri, GK