avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate andredia

Activitate andredia

Răspuns la discuția despagubire prin RCA
va multumesc mult pt. raspuns!
Dar daca se constata ca e dauna totala credeti ca-mi mai dau ei bani si pe devizul asta? care se pare ca este mult mai mare decat valoarea pe care-as primi-o ca dauna totala.
Buna ziua,
deci ati primit banii sau nu?
sau mai asteptati si azi?
s-a scurs mai mult de un an de la data accidentului. In cat timp v-au facut oferta?
NU ESTI SINGURUL IN ACEASTA SITUATIE. Te rog sa-mi spui daca te-au obligat cei de la service sa le dai bani pentru antecalcul la raportul de constatare daune? noua ne-au cerut sa le platim 1%, altfel cica nu-l trimit la asigurator. Apropo la ce service s-a facut constatarea? Parca era vorba de un Logan.
Buna ziua, sunt un pagubit! Am fost lovit de un tip cu o masina inscrisa in Bulgaria, care avea o asigurare de carte verde acolo. O anume firma AVUS din Bucuresti este cel care raspunde de aceste RCA-uri la noi in Romania. Au fost de acord (atunci cand i-am sunat si i-am instiintat ca detinem copie dupa RCA asiguratului lor sa vina sa faca constatarea daunelor)ca am dus masina la REDAC in curte in urma accidentului(nu putea fi transportata decat cu platforma) spunandu-ne ca agreeaza acest service. In urma constatarilor au intocmit raport de constatare si l-au transmis prin email la REDAC. Cand am fost la service sa aflam cam cat face antecalculul de pe raportul intocmit de agentul constatator AVUS, am aflat "cu stupoare" ca e cam de 17600 lei. De aici incepe circul........ Domnul care ne-a comunicat "NEOFICIAL" costul ANTECALCUL de pe RAPORT de constatare ne-a spus ca nu-l trimite la firma care l-a intocmit pana nu-i platesc eu 176 lei. Cica asa se face. Intrebarea mea este: CUM SE FACE DUPA LEGE? PAGUBITUL TREBUIE SA PLATEASCA? SAU SERVISUL TREBUIE SA COMUNICE CU ASIGURATORUL SA VADA CAT POT SA-I DEA PENTRU REPARATIE? SA VADA DACA O REPARA SAU II SPUN OMULUI CE POATE SA MAI FACA IN CONTINUARE.
#-oasigurarea nu si-a produs efectele pt. ca tata a semnat o declaratie in care scria ca nu sufera de anumite boli care erau insirate acolo. Si iata ca ne vedem pusi in fata faptului de a se vinde imobilul pt ca mai este o restanta din credit. Cine poate muta ipoteca pe alt imobil? Mama poate? Ea detinea impreuna cu tata si apartamentul si un teren intravilan, precum si niste utilaje agricole. Se pot pune si acestea garantie?
=D>'va multumesc mult de raspuns. executorul mi-a zis ca executarea se poate face si fara succesiune. mi-a mai zis ca nu putem face succesiunea pana nu se achita creditul pt care a fost ipotecat apartamentul. Dupa cum spuneti dvs. inseamna ca executarea se va putea demara doar dupa finalizarea succesiunii?
adica cum poate continua procedura? ce presupune aceasta procedura? Puteti sa-mi spuneti pasii si cat dureaza aceasta procedura? mai pot sa platesc si dupa ce incepe?:((
buna ziua! va scriu in calitate de fiica a debitorului-decedat. poate reuseste cineva sa-mi raspunda cam cate zile mai pot amana plata creditului care a devenit scadent anticipat in urma neplatii ratelor. am primit(mama care este tert-garant la creditul luat de tata) o instiintare/somatie/comunicare(nu se specifica ce anume reprezinta) de la executor bancar al aceleeasi banci ca a acordat creditul sa platim toti banii, dar nu se preciza data limita. Am luat legatura telefonic cu executorul care instrumenteaza dosarul si mi-a raspuns ca el este investit sa vanda imobilul pe care s-a pus ipoteca, spunandu-ni sa iau legatura cu banca pentru o reesalonare. Banca nu-mi da nici o informatie in acest sens. Prin urmare am fost la executor personal si mi-a dat o hartie alba pe care eu am scris un angajament de plata pana la 10.08.2010. ce credeti ca poate sa faca in cazul in care nu pot sa platesc pana la acea data. Poate sa ceara executarea (sa scoata la vanzare imobilul) mai repede de data pana la care eu m-am angajat ca restitui creditul?
buna ziua! va scriu in calitate de fiica a debitorului-decedat. poate reuseste cineva sa-mi raspunda cam cate zile mai pot amana plata creditului care a devenit scadent anticipat in urma neplatii ratelor. am primit(mama care este tert-garant la creditul luat de tata) o instiintare/somatie/comunicare(nu se specifica ce anume reprezinta) de la executor bancar al aceleeasi banci ca a acordat creditul sa platim toti banii, dar nu se preciza data limita. Am luat legatura telefonic cu executorul care instrumenteaza dosarul si mi-a raspuns ca el este investit sa vanda imobilul pe care s-a pus ipoteca, spunandu-ni sa iau legatura cu banca pentru o reesalonare. Banca nu-mi da nici o informatie in acest sens. Prin urmare am fost la executor personal si mi-a dat o hartie alba pe care eu am scris un angajament de plata pana la 10.08.2010. ce credeti ca poate sa faca in cazul in care nu pot sa platesc pana la acea data. Poate sa ceara executarea (sa scoata la vanzare imobilul) mai repede de data pana la care eu m-am angajat ca restitui creditul?