Din pacate ,sentinta a fost data din luna mai a.c.,dar eu n-am stiut de acest lucru decat dupa ce m-am interesat la tribunal in aceste zile.Nu am primit nici o scrisore sau macar un tel.de la nimeni la momentul oportun ,asa ca...(problema e ca nu am avut nici avocat pt ca nu mi-am permis) Iar la ultimul proces mi s-a spus doar ca ramane "in pronuntare".Oricum,multumesc pt raspunsul dvs!
Sunt administratorul unei S.C.,iar anul trecut cu ocazia unui control ”inopinant si operativ” al G.F.am primit o amenda pe care,ulterior,am contestat-o in istanta.Am castigat primul proces (pe fond),dar dupa recursul G.F. am pierdut procesul printr-o decizie" definitiva si irevocabila"-cum altfel?!-fara a mi se aduce la cunostinta motivele pentru care s-a hotarat asa. Intrebarea 1:cat este de legala aceasta hotarare fara a mi se preciza (in scris sau nu) cauzele si motivele pentru care s-a decis in defavoarea mea?;si intrebarea 2:mai pot face undeva recurs,plangere,scrisoare in speranta ca in final mi se va da castig de cauza?(la Curtea de Apel Bucuresti,la Drepturile Omului,samd) Va multumesc din suflet din umila mea postura de ...invins!
Anul trecut am castigat in instanta un proces cu G.F.[sentinta s-a dat pe13 noiembrie},insa m-am trezit zilele acestea cu o scrisoare in care G.F.a depus recurs datata cu ziua de 2 decembrie.Intrebarea mea e:este depus recursul G.F.in termenul legal?Sau se ia in considerare data postei in care G.F.a primit hotararea ca a pierdut procesul?Va multumesc pentru raspuns{uri}.
Buna ziua.Am avut un proces cu Garda Financiara [eu fiind administratorul unei S.C.}contestand o amenda ce mi s-a dat pe nedrept{dupa parerea mea} ,am castigat in instanta acel proces,insa Garda Financiara a depus recurs si eu acum trebuie sa depun o INTAMPINARE la tribunal cu cel putin 5 zile inainte de urmatorul termen. Intrebarea mea e:cum se face aceasta intampinare{ce date si nume trebuie sa contina ea}si ...ce sanse sunt ca decizia finala sa-mi fie {din nou}favorabila?In general,ce se intampla in astfel de situatii? P.S.Mentionez ca la primele procese nu am avut avocat si m-am prezentat personal in instanta,poate {si}de aceea nu sunt familiarizat cu anumiti termeni juridici.VA MULTUMESC.