avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contestatia in anulare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contestatia in anulare

Care este termenul legal de la pronuntarea sentintei pt a depune o contestatie in anulare?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 23:22, 15 Noiembrie 2010
15 zile de la comunicare ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila catana_emil catana_emil S-a emis o hotarire irevocabila intr-un caz de recurs la o anulare de proces verbal contraventie, motivindu-se, impotriva evidentelor, ca acesta, recursul, ... (vezi toată discuția)
Termen redactare sentinta. comunicare. asnico2005 asnico2005 Am avut un proces pe rol la tribunalul comercial fiind vorba de recuperare prejudiciu si am avut cistig de cauza.Intrebarea mea este cit timp poate dura pina ... (vezi toată discuția)
Contr. de impr. in litigiu getuta getuta Au trecut 15 zile de cand s-a admis contestatia la executare , deci am o hatarare judecatoreasca defenitiva si irevocabila, in care scrie ca s-a anulat ... (vezi toată discuția)