avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate alleexandru

Activitate alleexandru

Răspuns la discuția INTREBARE DESPRE RATA LA BANCA
nu ca sa ocupat o firma de consultanta !!!
Răspuns la discuția INTREBARE DESPRE RATA LA BANCA
ce sa mai fac pentru banca sa-mi dau viata si asa am disperat cu banii ca nu mai pot si-i dau si nu am de unde....am ajuns disperat dp bani si nu pot sa-i mai fac ca nu merge nimik acum.....

A-ti inteles gresit nu ca nu vr sa-i dau nu am de unde sa mai dau.... iar banca i-mi da perioada de gratie dar cand o sa platesc imi creste rata deci tot nimik nu am facut....
Am facut un credit pe nevoi personale de 27000CHF acum 3 ani iar in momentul de fata mai am de plata 23700CHF.Sunt cu plata la zi de cand am inceput pana acum ...am inceput cu o rata de 950ron si am ajuns la 1250ron.Problema e ca banii de la banca nu-i mai am iar eu nu mai muncesc din ianuarie 2011.Precizez ca nu am bunuri nu am girat cu nimic si nici nu am domiciliu pentru ca parinttii mei au vandut casa si am ramas "pe dinafara"...stau cu chirie pe unde apuc sau pe la prieteni....INTREBAREA NR 1:Ce poate sa-mi faca banca in momentul de fata daca nu mai pot plati banca avand in vedere ca nu se gaseste de munca? Am inteles ca urmaresc veniturile si opresc prin lege dupa ce te judeci cu ei 25-30%...iNTREBAREA NR 2:problema e daca gasesc ceva de munca in strainatate pot parasi tara daca gasesc un job mai bun si nu ma pot descurca aici?
Am facut un credit pe nevoi personale de 27000CHF acum 3 ani iar in momentul de fata mai am de plata 23700CHF.Sunt cu plata la zi de cand am inceput pana acum ...am inceput cu o rata de 950ron si am ajuns la 1250ron.Problema e ca banii de la banca nu-i mai am iar eu nu mai muncesc din ianuarie 2011.Precizez ca nu am bunuri nu am girat cu nimic si nici nu am domiciliu pentru ca parinttii mei au vandut casa si am ramas "pe dinafara"...stau cu chirie pe unde apuc sau pe la prieteni....INTREBAREA NR 1:Ce poate sa-mi faca banca in momentul de fata daca nu mai pot plati banca avand in vedere ca nu se gaseste de munca? Am inteles ca urmaresc veniturile si opresc prin lege dupa ce te judeci cu ei 25-30%...iNTREBAREA NR 2:problema e daca gasesc ceva de munca in strainatate pot parasi tara daca gasesc un job mai bun si nu ma pot descurca aici?
NE OBLIGA SA VENIM AMENINTANDU-NE CA NE DA AFARA !!!!! ORE SUPLIMENTARE PLATITE DUBLU?(NICI UN CAZ) ....PRECIZEZ CA BANII N-I SE DAU ASA DIN "MANA IN MANA" NU AM SEMNAT NICIODATA IN 3 ANI VRE-UN FLUTURAS"...AM NISTE INREGISTRARI VIDEO SI AUDIO MA POT AJUTA CU CEVA(chiar ei zic ca trebuie sa venim la munca sambata obligatoriu)?? DACA NE STRANGEM MAI MULTI COLEGI(5-10) PUTEM SA FIM MARTORI LA PROCES IN CAZUL IN CAR NE HOTARAM? PROBLEMA E CA NE E FRICA SA NU PIERDEM PROCESUL......Plangerea la itm o sa o fac cand sunt hotarat sa plec pentru ca o sa caute sa ma mute pe alte posturi pana o sa plec singur de la firma( au mai facut asa ceva cu un coleg si au zis ca a refuzat mutarea pe alt post de munca)...Eu sunt alpinist si ce o sa ma puna sa fac sa dau cu matura sa sap gropi???
In cazul in care le pui "legea muncii" in mana si le zici ca lucrezi normal cum spune codul muncii acestia zic: "nu-ti convine i-ti pozti da demisia"...am avut acest gen de certuri cu patronii chiar si cu "unele sefe"...ei cred ca noi suntem hamali si ei ca ne pot slugari ...precizez ca suntem niste alpinisti utilitari care lucram la inaltime si SUB CONDITII DE STRES MARE(taiem pomi)...NU exista asigurare de viatza sau orice altceva ...Precizez in cazul in care au fost accidentari la locul de munca ne-au zis sa nu facem spunem ca au fost accidente de munca....Mi-am laut 30zile concediu fara plata si patonul a zis ca m-i le aproba dar in a 31zi sa-mi semnez demisia in cazul in care nu vin, iar cand i-am zis ca am dreptul la 90zile fara plata pe an si ca nu semnez nimic pana nu ma consult cu "avocatul meu" a facut crize..ma dar afara din birou si mi-a dat concediu doar pe 30zile(si stau cu ochii pe mine pentru ca sunt "tare-n gura" pe dreptul meu(cum zice legea).. Profit de faptul ca nu se gasesc locuri de munca si ne slugaresc...UNDE E LEGEA AIA IN CARE ANGAJATUL ARE DREPTURILE MAI MARI CA ANGAJATORUL SAU MACAR CE SPUNE IN CODUL MUNCI !!!!
Patronii si sefii de departament ne obliga sa venim sambata la munca si nu neplatesc in schimb daca nu venim ne taie zilele(20%). Ne ameninta cu "va platesc cu cat aveti pe cartea de munca(minimul si in mana castigam intre 13mil-20mil).... Mai a-r fi o problema ca ne fura la concediile anuale de 22 zile in loc de zilele cat trebuia sa avem am avut doar 15zile(macar restul nu le platesc)...CE PUTEM FACE IN CAZUL ASTA?? SUNTEM MAI MULI ANGAJATI !!! Putem sa-i dam in judecata ? Avem cauza de castig???