In cazul in care le pui "legea muncii" in mana si le zici ca lucrezi normal cum spune codul muncii acestia zic: "nu-ti convine i-ti pozti da demisia"...am avut acest gen de certuri cu patronii chiar si cu "unele sefe"...ei cred ca noi suntem hamali si ei ca ne pot slugari ...precizez ca suntem niste alpinisti utilitari care lucram la inaltime si SUB CONDITII DE STRES MARE(taiem pomi)...NU exista asigurare de viatza sau orice altceva ...Precizez in cazul in care au fost accidentari la locul de munca ne-au zis sa nu facem spunem ca au fost accidente de munca....Mi-am laut 30zile concediu fara plata si patonul a zis ca m-i le aproba dar in a 31zi sa-mi semnez demisia in cazul in care nu vin, iar cand i-am zis ca am dreptul la 90zile fara plata pe an si ca nu semnez nimic pana nu ma consult cu "avocatul meu" a facut crize..ma dar afara din birou si mi-a dat concediu doar pe 30zile(si stau cu ochii pe mine pentru ca sunt "tare-n gura" pe dreptul meu(cum zice legea).. Profit de faptul ca nu se gasesc locuri de munca si ne slugaresc...UNDE E LEGEA AIA IN CARE ANGAJATUL ARE DREPTURILE MAI MARI CA ANGAJATORUL SAU MACAR CE SPUNE IN CODUL MUNCI !!!!
1. Nu mai scrieti cu litere groase ca este suparator la ochi si este si impotriva Regulamentului acestui site.
2. Faceti cat mai repede o sesizare la ITM pentru ca problema dvs. este grava si este daunatoare sanatatii dvs. si a colegilor dvs.
Demisie
alex_z
Buna!am avut un conflict cu un coleg de servici in timpul orelor de munca..totul a decurs de la o gluma ..apoi cu o lovitura si apoi cu amenintari..in urma ... (vezi toată discuția)
Buna seara
roler
Buna seara am si eu o nelamurire in legatura cu ; sefu meu ma chemat azi sa imi dea bonurile de masa, manusi ,......etc dupa care , ma pus sa fac o ... (vezi toată discuția)