De ce documente am nevoie mai exact ?am fost aici in italia la allianz si mi-a zis sa ma adresez asiguratorului meu ,respectiv asirom ca ei imi despagubesc cumva si isi recupereaza dauna de la vinovat.
M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost vinovat.un cetatean ungar a intrat la un semafor in spatele masinii avariind-o.Mentionez ca eu am asigurare rca si casco la asirom plus carte verde dar nu a fost din vina mea accidentul .am o dovada de la politia din ungaria, intrucat am chemat politia la accident, care mi-a dat-o spre am servi la recuperarea banilor ,mi-au zis si o copie dupa cartea verde a cetateanului ungar vinovat.Spuneti-mi care e procedura de reparare a masinii mele ?la ce asigurator ma adresez ,cel vinovat are asigurarea la allianz hu.multumesc frumos!
multumesc mult pt raspuns.nici in cazul in care s'ar face o cerere la comandant de suspendare doar pe terit romaniei si de a avea drept de circulatie in ue?
se poate conduce in strainatate in cazul in care iti este suspendat pe 3 luni permisul in romania?dak da care este procedura de obtinerea a dovezii de circulatie in strainatate.multumesc!
Multumesc pt raspuns .este foarte explicit .cele 2 solutii pe partea sotiei sunt de a face donatie sau act de vanzare -cumparare?dar cu ce impiedica faptul ca nu este partajat bunul dezbaterea mostenirii pe partea defunctului?
mentionez ca parintii erau divortati dar nu au facut niciodata partaj pe apartament ,fiind amandoi pe titlu de proprietate,iar sotia nu are drept la partea sotului decedat .mostenitoti suntem mai multi dar ceilalti cedeaza partea lor in favoarea unuia.care ar fi modalitatea prin care poate face act pe tot ap.imediat dupa succesiune, parintele supravietuitor si pe partea lui ?dar dak acesta sufera d o boala care nu il face apt d decizie ?
cum se poate face act pe un apartament intreg, in cazul in care se dezbate succesiunea doar pt un parinte care a decedat ,cealalta parte a celuilalt parinte ramanand intacta .in situatia in care se doreste sa se faca act pe intreg ap.unui fiu cum se face ??Va multumesc !
Va multumesc frumos pt.raspuns!
cate zile de spitalizare sunt necesare pt. a putea sa depuna plangere penala ,in cazul in care ar depune cineva din familia lui?mai ales ca va sta in spital banuiesc pana il va prelua asistenta sociala sau va veni un membru major din familie ,sa il externeze intrucat au dorit sa il externeze pt.ca nu nici ce le trebuie in spital sa il ingrijeasca .