Buna seara.Pe data de 4 august 2015 am facut un imprumut de tipul bani pana la salariu in valoare de 250 lei,aveam data scadenta 7 septembrie 2015.Am avut imposibilitate de plata si nu am achitat aceasta suma,intre timp mi-au pus dobanzi penalizatoare de 3 lei/zi,suma ajungand la 1070 lei.Pe data de 5 mai 2016 aceasta firma mi-a retras din cont 770 lei.Este corect ce au facut sau trebuia sa ma instiinteze inainte sa retraga?Aveau voie sa retraga toata suma din cont?
Buna ziua.Intr-o seara ma aflam intr-un bar si am impins o persoana de pe scaun,aceasta s-a dezechilibrat si s-a lovit la picior,si-a scos certificat medico-legal si a primit 8-9 zile de ingrijiri medicale,am fost incadrat la art.193 CP al.2.Am vb cu persoana vatamata si mi-a cerut 5000 ron pt a nu ma actiona in instanta.Aceasta suma mi se pare cam mult.Ce consecinte pot avea in instanta,cum ma pot apara?Va multumesc.
PS: Si nr de zile de ingrijiri medicale mi se par cam multe.Pot cere instantei o expertiza medicala amanuntita?Ma ajuta cu ceva?
Buna ziua.Am un bar cu doua incaperi.Va rog sa interpretati legea 77/2009 art.15,punctul 6) ii si sa-mi spuneti daca am voie sa amplasez 5 jocuri intr-o incapere si 3 in cealalta incapere.Va multumesc.