pe scara blocului sunt obligati sa plateasca femeia de serviciu,administratorul si lumina pe scara ,doar proprietarii care locuiesc zi de zi in apartamentele respective?sau sunt obligati sa plateasca si acei proprietari care nu locuiesc in apartamente proprietate personala?va multumesc frumos!
:(:(:(Sora mea a divortat,iar in urma acestui divort a fost de acord sa nu mai poarte numele de familie a fostului sot,ci sa treaca inapoi la numele ei de ,,fata".A trecut aproape un an de zile de la divort,iar ea inca nu si-a schimbat numele ,deci ea nu si-a schimbat numele nici macar din buletin.Ce se va intampla?Va plati amenda?Cat?Va multumesc anticipat!
Multumesc pt raspunsuri!
Deci,daca merg la un notar in localitatea unde am domiciliu,pot sa dau o declaratie ca renunt la mostenirea de pe tata,apoi cand se va deschide succesiunea ,eu nu voi mai fi nevoita sa merg (impreuna cu ceilalti frati si cu mama),deoarece o copie dupa declaratia mea este ajunsa deja acolo.oare am inteles bine?va multumesc!
Dar daca as vrea sa-i cedez mamei mele ,partea ce mi se cuvine mie?As putea rezolva si aceasta problema tot printr-o declaratie la un notar din localitatea mea?
mentionez ca chiar daca tatal meu a murit ,nu a deschis nimeni inca succesiunea dupa el.mentionez ca eu nu locuiesc in acelasi judet cu mama.as putea sa merg la un notar din localitatea mea sa fac o astfel de declaratie?sau trebuie sa ma duc in loc mamei mele?iar daca voi face aceasta declaratie,trebuie sa o anunt eu si pe mama de decizia pe care am luat-o?va multumesc foarte mult!