avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate tama

Activitate tama

Traducerile le puteti face si in tara, dar legalizarea trebuie facuta in Italia

este obligatoriu? o data facuta legalizarea in tara nu este recunoskuta in italia?
buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia.
trebuiesc apostile? unde se pot pune? traducere legalizata?
Răspuns la discuția donatia poate fi atacata?
am ajuns in momentul in care vreau sa vand terenul este o problema ?
cineva zice ca nu pot sa vand o donatie ,de ce?

Răspuns la discuția Act vinzare-cumparare apartament.
asa este multumesc mult de tot
Răspuns la discuția Act vinzare-cumparare apartament.
daca am cadastrul de la cine am cumparat apartamentul trebuie facut din nou cand vreau sa vand apartamentul?
Răspuns la discuția act de proprietate
va multumesc pt sfaturi am sa incerc sa ma hotarasc ce propunere am sa ii fac
si sa nu sune prea urat:secret:
Răspuns la discuția act de proprietate
ideea este ca se construieste inainte de casatorie casa si ea vrea sa aibe o siguranta pt viitor.
buna seara! problema mea este urmatoarea:
1-am un teren proprietate personala
2-vreau sa construiesc o casa pe acest teren
3-viitoarea mea sotie va contribui la constructia casei cu 15% din costul ei final.
intrebarea mea este:D : 1-cum pot face ca ea sa fie proprietara doar pe 15%din valoarea casei si atat nu si teren sau altceva ?:">
Răspuns la discuția dauna totala
da nam inteles nimic
Discuție dauna totala
am o dacie 1995 care a suferit o dauna totala iar asiguratorul respectiv uniqa ma despagubeste cu fabuloasa suma de 400euro, masina intradevar nu are o valoare prea mare dar cu bani de pe asigurare nu pot cumpara decat o bicicleta iar pe mine ma intereseaza doar sa i-mi repare masina pt a o utiliza nu a ma plimba cu bicicleta este posibil sa rezolv aceasta problema in favoarea mea?