avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate krom6

Activitate krom6

Deci poate depăși indemnizatia viceprimarului, exclusiv majorarea de la art. 16 alin. (2)?
Prin O.U.G. nr. 91/2017 s-a stabilit că indemnizaţiile lunare ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor consiliilor judeţene şi primarilor şi viceprimarilor unităţilor administrativteritoriale care implementează proiecte finanţate din fonduri europene nerambursabile se majorează cu până la 25%.
În acest caz, care este indemnizaţia lunară, luată în calcul, corespunzătoare funcţiei de viceprimar, inclusiv sau exclusiv majorarea de la art. 16 alin. (2)?
Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient 3,1), consilier superior, viză CFP (10%) care adunate depășesc indemnizatia viceprimarului (coeficient 3,5), sau este legal pentru că se adună și la el această majorare? În ce condiții poate beneficia de aceasta majorare? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Spor achizitii publice
Multumesc de raspuns.
Răspuns la discuția Spor achizitii publice
Pentru mine la acelasi angajator (primarie) bugetar. Pentru activitatea responsabil achiziții publice.
Răspuns la discuția Spor achizitii publice
Mulțumesc. Dar cu norma de munca part-time se poate incheia un contract? Care sunt conditiile?
Răspuns la discuția Spor achizitii publice
Mă refeream la un spor pentru responsabil achizitii publice?
Sunt angajat într-o primărie ca referent de specialitate la comp. agricol - contractual și am fost numit prin dispozitie responsabil cu achizițiile puiblice. M-ar interesa dacă pot primi un spor și care este temeiul legal?
Sunt angajat la o primarie in Compartimentul de Asistenta Sociala ca referent educatie intr-un Centru de Zi pentru copii cu furnizare de servicii sociale. Cu cât este legal sa beneficiez de marire a salariului 25% sau 10%? Am beneficiat si de cei 12%.
Ce salar de incadrare trebuie sa am ca referent educatie cu studii superioare intr-un Centru de ZI pentru copii defavorizati, conform cerintelor postului? Post ocupat prin participare la concurs. Mentionez ca am peste 20 de ani vechime in campul muncii in alt domeniu de activitate.
Buna seara. Am terminat o facultate de geografie si un liceu industrial, profil agricol. As dori sa stiu daca imi poate fi aprobat dosarul pentru concurs in vederea ocuparea postului de referent agricol cu studii superioare la o primarie.