avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Activitate ct77lbc

Activitate ct77lbc

Va salut
Nu am contract. Am doar discuțiile pe mail și factura proforma achitata in avans

Buna ziua. Ca persoana juridica am achitat o factura catre o alta persoana juridica, pentru: 1.debitarea unor profile de metal si 2.proiectarea modelului profilelor. Profilele le-am primit, dar proiectul profilului nu si furnizorul refuza sa mi-l dea (proiectul).
Intrucat apare pe factura ca proiectare, cum il pot determina sa imi dea si proiectul pe cale legala?
Multumesc frumos anticipat pt raspuns
multumesc
Buna ziua.
Va rog sa ma indrumati catre ce tip de avocat sa apelez pentru cazul urmator:
Ca persoana juridica/societate comerciala, am comandat si platit o piesa, in baza unei schite pe care erau piesele numerotate. Am solicitat piesa aferenta reperului nr 110 si cand a sosit , a sosit altceva, anume reperul 100. Furnizorul (tot societate comerciala) refuza sa si asume faptul ca a comandat gresit.
Buna ziua,
Mi a expirat ITP la masina de servici pe 17.11.2018. Pe 19.11.2018 m a oprit politia si mi a confiscat numerele si certificatul de inmatriculare.
Am facut ITP ul, am achitat amenda.
La politia , cu imputernicire de la firma - nelegalizata la notar, s a dus un alt coleg de servici sa ridice numerele si talonul, dar nu a reusit deoarece politistul i a confiscat dovezile de retinere talon si numere emise de politistul care mi a confiscat numerele si talonul, pe motiv ca 1. sunt patate de grasime si nu se mai disting exact stampilele puse pe ele de catre RAR.
2. imputernicirea nu e legalizata de catre notar
Politistul care a confiscat dovezile- desi sunt sigur ca nu avea acest drept, i a spus colegului ca trebuie sa mearga la notar sa legalizeze imputernicirea si sa faca la notar un act ca dovezile pe care el le a confiscat sunt deteriorate. Eu nu cred ca asa e legal
Ce pot face sa pot recupera numerele si talonul? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Recuperare plata factura
Avocat sau consilier juridic ce poate fi angajat de mine sa ma reprezinte pt recuperarea banilor in instanta, dupa ce primesc imputernicirea ?
Răspuns la discuția Recuperare plata factura
Va multumesc de raspuns. Dupa parea dvoastra am vreo sansa de a recupera banii pe cale legala, asa cum ati mentionat, cu imputernicire ? De firmele de recuperare ce parere aveti ?
Răspuns la discuția Recuperare plata factura
Multumesc, dar nu se poate deoarece inca mai am relatie buna de colaborare cu service "X" , relatie de pe urma careia am beneficii. Eu doresc sa ma intrept dc se poate catre firma "Y", dc nu, asta e... Inca o pierdere ...
Răspuns la discuția Recuperare plata factura
Multumesc frumos.
Deci desi am o copii conforme cu originalele ale facturii emise , devizului de reparatie si comenzi de intrare in reparatie si ORIGINALUL bonului fiscal ce atesta plata respectivei facturi, nu imi mai pot recupera banii achitati?
Răspuns la discuția Recuperare plata factura
Multumesc frumos de raspuns.
Nu am cum sa ma indrept catre fostul angajator datorita unor circumstante ...
Doresc sa ma indrept catre beneficiarul facturii, deci va trebui sa - l dau in judecata ?
Costuri stie cineva? caci suma e 1870 lei si as vrea sa stiu dc mai raman cu ceva.
Eventual un avocat sau o firma care a mai rezolvat asa tip de caz stiti?