avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate smmt

Activitate smmt

1. exista undeva mentionat in lege care este perimetrul maxim de patrulare al pazei (ex: 2 agenti paza pentru maxim 200 mp - exterior)?
2. daca planul de paza si avizul pentru arma este inca la semnat la politie, pot sa fiu sanctionat sau eventual sa fiu dat afara?
Buna ziua,

Am o nelamurire si sunt sigura ca dumneavoatra ma puteti ajuta in acest sens.

In cadrul unei societati comerciale exista si Serviciul Metrologie care este format din 2 "compartimente/fractiuni":
1. cel verificare si etalonare
2. cel de reparatii
Intrebarea mea este urmatoarea: este obligatorie atestarea salariatilor din ambele compartimente?

Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
Răspuns la discuția zile libere platite
multumesc frumos!
Daca a decedat tatal vitreg al sotiei, salariatul beneficiaza de zile libere platite pentru decesul socrului(prin alianta cum s-ar zice) art 61 (1) litera d) din CCMUN
2007-2010?
Răspuns la discuția accident munca sau nu?
va multumesc pentru raspunsuri!
buna ziua,
daca un salariat a decedat pe drumul de la locul de munca pana la poarta de iesire din societate (comotie cerebrala), poate fi incadrat si poate primi drepturile materiale pentru accident de munca?
MULTUMESC PENTRU RASPUNS, ORICUM TREBUIE SA ULTIMA COTIZATIA LA LICHIDARE, DAR NU STIU DACA SA OPRESC DIN TOATA SUMA SAU NUMAI DIN SALARIU.
Intrebarea mea este cum se retine cotizatia pentru o persoana care este disponibilizata, iar pe langa ultimul ei salariu primeste alte trei salarii brute avute de ea. Socotesc ca fiind venit brut suma impreuna cu salariile compensatorii (se dau din fondul de salarii conform contractului colectiv de munca pe unitate), pentru ca sunt tot venituri realizate de acea persoana?