avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate claudiadumbrean

Activitate claudiadumbrean

AM avut un PFA pe care l-am suspendat pentru 2 ani, intre timp am schimbat si judetul de domiciliu. Am rezolvat cu transferul in noul judet, dar aici mi-au spus ca nu sunt obligata sa re-incep activitatea, pot sta ... "in aer" fara nicio problema. Mi se pare putin exagerat sa stau asa: cei 2 ani de suspendare au trecut, eu nu am nicio activitate pe PFA acum, dar nici suspendata/activa in hartii nu sunt. Este vreo problema daca mai continui asa?
Multumesc
Răspuns la discuția rapoarte deces
claudiadumbrean a scris:

nu este oare de competenta ambasadei Romaniei in Franta? Asa mi-a spus avocatul cu care am discutat. poate nu mi-a spus el raspunsul corect

As aprecia tare mult un raspuns la intrebarea de mai sus.
multumesc anticipat
sunat angajata unei societati si am si un PFA. in acest caz, ca PFA, care sunt taxele si impozitele pe care trebuie sa le platesc (Finante, CAS). In cazul in care renunt la serviciu si raman doar cu PFA, taxele si impozitele raman aceleasi?
Multumesc
de la deces au trecut 3 ani, se mai poate facee succesiunea dupa atata timp?
Toate bunurile detinute de parintii mei au fost pe numele amandurora. Mama mea ar trebui sa le treaca doar pe numele ei acum? Mentionez ca sunt singurul copil si nu mai sunt alti mostenitori.
Multumesc
Răspuns la discuția rapoarte deces
nu este oare de competenta ambasadei Romaniei in Franta? Asa mi-a spus avocatul cu care am discutat. poate nu mi-a spus el raspunsul corect
Discuție rapoarte deces
Tatal meu a decedat acum aprox 3 ani in Franta, in urma unui accident de munca. Din iulie 2007 pana in prezent am primit ca documente oficiale legate de moartea sa doar autopsia si o instiintare de la Institutul de Munca prin care eram informata ca aceasta institutie a intocmit un raport referitor la accident si ca l-au inaintat Tribunalului francez. Eu nu am primit acest raport deoarece, mi s-a comunicat, face parte din investigatii si nu poate fi facut public. Intrebarea mea este: am dreptul sa primeesc vreun document referitor la cercetarea accidentului?
multumesc
Am castigat un proces intentat angajatorului tatalui meu, persoana care are domiciliul in Franta. Din pacate, a trecut deja un an si nu am primit inca banii, mi s-a spus sa contactez un executor judecatoresc din Franta, dar nu cunosc exact procedura. Se poate rezolva direct din Romania?