Respectuos va solicit opinia,dvs fata de situatia urmatoare =
Se sta,,se joaca - la doua mese- in acelasi timp ?? Ca in politica ? = jucam cu UE si cu americanii/NATO,,,dar tinem usa deschisa pt - rusi ??
1) pe 27 iunie 2013 - depun Cerere de Executare silita - prin avocat - la dl Executor Judecatoresc iar pe 28 iunie 2013 BEJ DD = incuviinteaza executarea silita
2) pe 08 iulie 2013 prin INCHEIEREA nr xxJUDECATORIA X = admite cererea,, incuviinteaza - executarea silita
3) Pe 19 iulie 2013 prin INCHEIERE nr x BEJ DD stabileste urmatoarele cheltuieli de executare silita in suma totala de 8,887.73 lei( onorariu = 8,000.59 lei ) = repede,,sau foarte repede - cu cheltuielile
4) La data de 25.07.2013 i s-a comunicat primul act de executare reprezentat de,,,,, somatie mobiliara si adresa de instiintare declansare executare silita
DE CE - somatie mobiliara ?? IMOBILIARA - NU TREBUIA ? era in data de 25.07.2013 cu aproape 30 zile pina in vinzarea din 21 august 2013 ??
5) Pe 21 august 2013 - Debitorul - VINDE ( deci probabil = in timpul - executarii silite- care - cred ca a inceput din 08 iulie 2013 ? Ce calitate o fi avut executarea si silita daca se poate vinde un imobil pe durata executarii ?)- Debitorul - VINDE imobilul aflat sub executare silita - prin Act notarial..dlui ABCD
A FOST VORBA DE - S P A G A ?? CARE A DAT MAI MULT ??
Rezulta ca = dam banii la executor judecatoresc - degeaba - daca s-a putut vinde - in timpul executarii silite Sint mai multe categorii,,mai multe calitati ale - executarii silite = superioare,,medii,,mediocre,slabe ,puternice
5) Pe 14 nov 2013 - la B E J formulez si depun - o noua - cerere de executare silita,,, impotriva,,,- actualului debitor/actual proprietar care a cumparat in 21 august 2013 - imobilul ipotecat..
6) Nu se mai intimpla nimic decit - INTIRZIERE - favorabila - actualului cumparator,proprietar,debitor si defavorabila - mie = Creditorului = cel care a declansat actiunea cu scopul ??urgentarii,,recuperarii si nu cu scopul platii onorariului dlui executor.. DECI AVEM - P A U Z A,,,apoi =
7)Pe 14 ian 2013( la solicitarea mea de prezentare a situatiei ) - merg la B E J - discutam situatia,,,si - iarasi mi se da spre - semnare - O NOUA - Cerere de executare silita cu data de 14.01.2014
DE CE ?? Cererea de executare silita din 14 nov 2013 - nu a fost buna,,? nu a fost folosita ,introdusa ? S-a tras de timp = doua luni= din 14 nov 2013 la 14 ian 2014 ?
SE JOACA - LA DUBLU ?? TREBE SCHIMBAT - EXECUTORUL ? Un sfat va rog,poate eu nu judec bine ?
Am inteles,, - totul si f clar,Promit ca nu voi mai intra pe acest forum - niciodata
Este vina mea..Numai bide ca doresc si va multumesc pt ajutorul dvs si pt intelegere..
Cu multa stima..
Buna ziua
Nu este vina dvs,,este vina mea,,nu am fost explicit,clar
- a) 27.06.2013 = se depune - Cerere de executare silita asupra intreg patrimoniului= alcatuit numai din imobilul -partajat/in discutie..
b) 08.07.2013 = prin Incheiere se ADMITE si se INCUVIINTEAZA EXECUTAREA SILITA
- c)la inceput de iulie 2013 = asista,participa,,alaturi de debitor,,de agent politie,, la - schimbarea- butucului - usa de intrare in imobil- in discutie/partajat -,unde numai EU am avut cheiei,grija si toate in perioada = 2003 - iulie 2013 - si desi ma intilnesc cu dl executor - nu ma informeaza despre = schimbarea butucului usa,in prezenta Politiei si a unui reprezentant al BEJ.
- .Apoi eu inteleg ca = oficial - executarea silita - incepe din 08.07.2013,,si ca urmare in data de = 20.08.2013 - deci in timpul executarii silite(inceputa in 08.07.2013) si fara sa fiu anuntat de nimeni( nici de debitor nici de executor) - Debitorul - VINDE imobilul in discutie la un Birou Notarial ((= vinzare falsa,fara bani =de la parinte - numai unuia din copii pt ca debitorul SA NU AIBE NICI UN BUN DE - URMARIT,,SA AIBE TOT PATRIMONIUL EGAL CU ZERO..
-Informez - executorul si incepem - partea a 2 a a executarii - contra - copilului/devenit noul proprietar din 20.08.2013,,deci incep razboiul murdar contra- propriului copil
.Inteleg ca sunt lacune ale - legii in domeniul - executarii silite,, daca pot vinde eu debitor - imobilul in discutie,,in timpul executarii silite,,fara sa platesc - sulta si fara a fi nevoie de semnatura creditorului -
Cit priveste - varianta avocat.avocati = nu am avut bani pt avocat/i in acesti patru ani,,
Daca nu am fost clar - este vina mea,,nu este vina dvs - pt care - am o deosebita stima si deosebit respect si admiratie..
Am inteles si va multumesc mult pt - consiliere,,ajutor..
Buna ziua,
Respectuos - va rog mult - raspunsul la aceste - intrebari,anomalii,ciudatenii =
[editat]
2) Cit mai dureaza,,va mai dura - pina la final - primirea - SULTEI? EXISTA VREUN TERMEN,,INTERVAL DE TIMP = de la ,,,pina la ?Cind se va organiza,,vinde la - licitatie imobilul - pt ca doresc sa - DAU EU SULTA DEBITORULUI= sa cumpar eu,creditor ..
Actualul - Debitor - a vindut conform actelor notariale - in perioada sept 2010 - sept 2013 = doua imobile//(de la parinte la copil ) - cu acesta din 21 august 2013 - SI NU ARE BANI - PT PLATA SULTEI ??
Interpretarea,,Aprecierea si Coroborarea probelor de catre ?? Instante - cred ,,nu? Cum au interpretat ?
- 2/a)Expertiza sau Evaluare imobil - in iulie 2010,,
- Sentinta civila Fond in sept 2011,,Decizie civila Recurs = in dec 2012,cind devine = irevocabila,,
- Dosar de Executare silita = in 25.06.2013,,,apoi =
- Admiterea cererii de executare silita//08.07.2013 ( si nu imobiliara = urmarirea silita asupra intregului patrimoniu al - debitoriului - egal imobilul partajat/cu decizia - irevocabil din dec 2012,,altceva nu mai avea pe numele debitorului - avusese timp sa vinda )) si
- Incuviintarea executarii silite in 08.07.2013, eu ii devin - client,,iar EL tradeaza interesele clientului = prin = neinformarea clientului sau ref la inceput de iulie 2013 = asista,participa,,alaturi de debitor,,de agent politie,,,si nu ma informeaza - ref la - schimbarea- butucului - usa de intrare in imobil- in discutie/partajat -,unde numai EU am avut cheiei,grija si toate in perioada = 2003 - iulie 2013
cred,,in perioada = 20.08.2013 - 15.09.2013 = cu sau fara stiinta sa( complicitate) Debitorul - vinde( vinzare falsa = de la parinte la copil) - imobilul partajat prin Birou Notarial in 21.august .2013- numai unuia din cei doi copii ai fostei familii,,astfel ca - il informeaza de aceasta vinzare pe Executor - clientul/Creditorul.- la sfirsitul lui oct 2013
Alta - Cerere de executare silita- din 14 nov 2013 ,alt dosar probabil,alt timp pierdut - impotriva ultimului proprietar al imobilului acum - cu - IPOTECA ( de asta data - unul din copii fostei familii- fiind - actualul,ultimul proprietar)
- CE MAI URMEAZA SI CIT TIMP ? = Aprobarea noii Cereri de executare silita ? Organizarea de 1,,de 2 licitatii ?Asteptam - obtinerea de catre - noul proprietar a unui CREDIT bancar - pt plata - SULTEI ,,si nu va mai - exista - licitatie,cu posibilitatea Creditorului de a cumpara ?
- Este - corecta - vinzarea imobilului partajat si vindut pe ascuns,fara licitatie in 21 august 2013 = de la parinte la copil ?
[editat]
Va multumesc = mult,,anticipat si in mod sincer - pt ca apreciez - ajutorul domniilor voastre..
Cu multa stima//Creditor
Este f adevarat - aveti perfecta dreptate ..Oricum va multumesc tuturor pt = amabilitate,timpul si amabilitatea dvs,,Ref executare asta am si facut - din 27 iunie 2013 s-a aprobat dosarul,,a inceput sa ii puna rate per salariu//prima data pt executor,,apoi in sept 2013 a vindut imobilul fara bani - numai ficei,,nu la amindoi copii/de ce oare/executarea silita - numai unuia ?,astfel ca fica are doua imobile vindute de mamicuta iar fiul - de la mamicuta - nimic..
- Mamicuta -si-a pastrat si serviciul /locul de munca si are/a avut,,a cistigat si doua imobile
( paratul nu putea face la fel?) Cum o fi - interpretat,apreciat si coroborat probele Instanta )),,fara sa piarda nimic adica ((= loc de munca,,vechime Carnet Munca,cariera posibila ceva)),,pt ca a muncit= minim sapte ani minim doua locuri de munca de cite 8 ore/zi+ 2 ore deplasarile - si din acestea 84 de salarii cu rate - a ecomomisit mamitica un cca 500 - 600 de salarii nete,,intregi,,bani in mina,nu credite bancare - pentru sase imobile - dobindite conform martorei reclamantei//care nu stia ce spune,,fara alte demolari,,constructii etc - egal tot BANI
Deci reclamanta din 84 salarii/sapte ani ((= de muncitori/inginer la tura cum a fost si paratul dar nu le ajungeau de trait)) din care 66 cu rate de 1/3-,,au trait toti patru f bine,, au economisit 500 - 600 salarii pt 6 imobile dobindite plus demolare,, constructii,,,,= inca un 200 de salarii si in perioada de criza econom,,de schimbari monetare = 1996,,1998,si putin in 1999 ..
- Dar s-au strins 2/3 salariu x 84 salarii de muncitoare, la 4 pers = economii de sase imobile plus un 180 de salarii economisite pt = intocmire proiect,autorizatii,demolare si doua constructii in ani diferiti.. ASTA ESTE = CINE-I HARNIC SI MUNCESTE - ARE TOT CE VREA ,,,PUTUROSII NU AU ,,,HARNICII SINT MILIONARI,,SINT MILIARDARI
In instanta nu sint,nu exista - NEDREPTATITI sint doar = nesatui,lacomi sau - NEMULTUMITI.
Instanta - cui sa atribuie imobilul ? cine a avut un loc de munca cu contract,Carnet Munca,,cine a avut 66 rate si cine nu a avut - Carnet Munca,,si a pierdut vechimea ?paratul asa ca a atribuit reclamantei imobilul ..Corect
Oricum inca o data va multumesc pt toate raspunsurile dvs,,pt amabilitate,,pt timpul dvs..
Respectuos va rog - raspunsul la aceasta intrebare - Este infractiune ? La ce articol se incadreaza ?
Am construit o - vila"" la rosu"" in 2000 si 2003 cind a aparut si divortul iar in 2004- nu am mai continuat/ era divortul .
1)Am investit cu = dobindire,proiect,autorizatii,demolare si doua constructii- separate/doua autorizatii=2000 si 2003 distincte suma de A lei in 2000 si 2003 egala cu - un ex - cu 240 de salarii- medii,nete,intregi( cam cum este astazi un 2200 lei net/luna,,sau mai exact - cu acei bani - puteam cumpara un min 3 apartam de 3 cam mai la periferie)
2) Evaluatorul,Raportul de Expertiza Tehnica,in 2010,(cu greseli.probe la armatura) a stabilit o valoare B -in lei -egala cu- cca 85 salarii.-egal cu valoarea unui apartam de 3 cam..
- Ref - salariu = aceiasi,functie,rang,intreprindere si in 2000 si in 2003.Nu au fost luate in calcul de Instanta,de Evaluator,, cheltuielile -preliminare = dobindire,intocmire proiect,obtinere de 3 categ de autorizatii in 2000,apoi demolare si constructia - subsolului - egale numai pt 2000 - cu valoarea a min 1,5 apartamente
3)Instanta- solutioneaza- partajul in 2011 = "" am de primit la sfintul asteapta - suma de jumatea lui B sau B:2 = egala astazi cu un ex = cca 22 000 euro = 1/2 din o grasoniera
Mentionez ca - am solicitat -= partajarea in natura,pe nivele, si cota parte din teren,, iar in caz de sulta - sulta sa fie calculata tot in numar de salarii si nu in "bani,lei "- Ex = in 2000 + 2003 = cheltuieli - 240 salarii sulta sa fie tot in salarii pt a se vedea diferenta dintre nr salarii cheltuite/investite si nr de salarii - ce le voi primi - la sfintul asteapta.. Cheltuieli = 240 salarii,,jumatea 120 iar eu am de primit jumatea lui B - egala cu 30 de salarii
Intrebarea = Este infractiune de = inselaciune,,abuz sau neglijenta in serviciu?
Sau nu este nici o "" inselare,inselaciune,abuz sau neglijenta in serviciu, ,viclenie"",
Va multumesc mult si anticipat
Dupa divort - apare dl Partaj care are etapele urmatoare = 1) FOND,,,apoi 2) APEL,,3) RECURS,,si 4) CONTESTATIE IN ANULARE.. Din ce a-ti scris dvs =
Sentinta spune urmatoarele: accepta in parte cererea de chemare in judecata.
= inteleg eu ca e vorba de Fond,,iar dupa Fond,,treapta urmatoare este - APELUL
Sa nu confundati = Apelul cu Recursul sau Sentinta civila cu Decizia civila ,,bine ??
VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA
,,Partaj bunuri mobile si imobile,Fond//sept 2011,,,Apel/april 2012,,//definitiva,,Recurs/dec 2012 /irevocabil- neplata sultei si vinzarea imobil cistigat prin partaj ((adica 50 cu 50,,atribuire catre reclamanta cu plata SULTEI ))- de catre una din parti= reclamanta la noua luni dupa Recurs - ficei noastre/ficei reclamantei - dar FARA PLATA SULTEI ..
Intrebare = Care este momentul cind reclamanta devine singura si deplina proprietara de imobil ? Daca se plateste - SULTA la - trei ani de la- pronuntarea Recursului//irevocabil ?
Logic este ca si in conditiile = definitiva si irevocabila,,,partea,reclamanta , devine stapina deplina - cu drept de vinzare - DUPA MOMENTUL,,ZIUA,,DATA PLATII SULTEI .. altfel,,in alte conditii = legea a fost - special ,intentionat facuta,construita,- sa dea cale libera = hotilor,,excrocilor pungasilor,unor jafuri umane....Recurs//irevocabil in dec 2012,, vinzare falsa in august 2013,((,,si plata sultei in oct 2016,,repet in oct 2016)) = mama fica = reclamanta catre fica reclamantei pt = /insolventa falsa
Inca o data va multumesc mult si anticipat
-------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
In sentinta civila nr mmmm - F O N D - pronuntata de catre JUDECATORIA BG la data de 28 SEPTEMBRIE in dosarul nr,, XXX/212/2009 s-a dispus =
Solutie:
1)Admite in parte cererea formulata de reclamanta TV în contradictoriu cu pârâtul GI
2) Respinge cererea reconventionala formulata de paratul – reconvenient GI , in contradictoriu cu reclamanta – parata TV , ca nefondata .
3) Respinge cererea conexa formulata de reclamantii SC BKR SRL si GI , in contradictoriu cu parata TV , ca nefondata .
4)Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale active a SC BKR SRL din cererea conexa invocata de parata TV
5) Constata ca partile au dobandit in timpul casatoriei dreptul de proprietate asupra imobilului situat in K
6)Constata ca partile au avut o cota de contributie egala la dobandirea imobilului . -
7)Dispune sistarea starii de devalmasie a partilor cu privire al imobilul situat in - K
8)Omologheaza raportul de expertiza intocmit in cauza de expert AA
9)Atribuie imobilul in valoare de 100 lei catre reclamanta.
10)Obliga reclamanta la plata catre parat a sumei de 50 lei cu titlu de sulta aferenta cotei parti de jumatate din imobil .
11) Respinge cererea reclamantei privind atribuirea bunurilor mobile ca nedovedita.
12)Compenseaza cheltuielile de judecata.
Cu drept de apel in termen de 15 zile de la comunicare .
Pronuntata in sedinta publica , astăzi , 28 septembrie 2011
Presedinte = judecator
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
APEL = 287/20 aprilie 2012
PENTRU ACESTE MOTIVE - IN NUMELE LEGII
D E C I D E
,,, - 1) Respinge apelul formulat de apelantul GI,,,impotriva SENTINTEI CIVILE 16870/28.09.2011 pronuntata de Judecatoria BG in dosarul XXXX/212/2009 in contradictoriu cu intimata parata T - CA N E F O N D A T ...
- 2) Anuleaza apelul formulat de apelanta SC BKR ,,,impotriva - aceleiasi sentinte civile -
= CA - N E T I M B R A T
3) Definitiva.
4)CU DREPT DE RECURS IN TERMEN DE 15 ZILE DE LA COMUNICARE..
Pronuntata in sedinta publica astazi 20 aprilie 2012 = NR 287//20 APRIL 2012 = APEL
PRESEDINTE - JUDECATOR - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
GREFIER -
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RECURS = PT ACESTE MOTIVE IN NUMELE LEGII - DECIDE =
1)Respinge ca nefondat recursul civil declarat de recurentul reclamant GI cu domiciliul in,,,,,impotriva Deciziei civile nr 287/20.04.2012 in dosarul nr XXXX/212/2009,in contradictoriu cu intimanta parata TV( fosta I ) cu domiciliul in,,,,,,,,, si intimata SC BKR cu sediu in ,,,,,,,.
2)IREVOCABILA
3)Pronuntata in sedinta publica astazi 05 dec 2012
PRESEDINTE JUDECATORI
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Oricum - nu doresc decit sa va multumesc - tuturor,sincer si adevarat pt opiniile si ajutorul domniilor voastre,deoarece este - un ajutor,,
Ref - la suparari - nu m-am suparat pe nimeni,,nu am avut motive,,si repet,din contra - va multumesc tuturor inca o data
Cu multa stima si respect..