Buna seara ,
Am si eu o rugaminte ,daca ma poate lamuri cineva cu privire la fisele si Registrul Unic de control pentru o Asociatie de Proprietari , pentru cine sunt obligatorii doar pentru femeia de serviciu ?Va rog daca are cineva chiar si un model sa-mi trimita chiar personal pe adresa de email.
Va multumesc anticipat.
Buna seara,
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoare intrebare:
Am un SRL ,sunt asociat unic,am suspendat activitatea pina in 2013,am o garsoniera in alta localitate pe firma,as vrea sa stiu daca societatea se mai poate inchide acum s-au dupa cei 3 ani ,exista o alta varianta de a trece imobilul pe numele meu,(banuiesc dar nu sunt sigura prin contract de vinzare-cumparare prin plata TVA-lui).Mentionez ca societatea nu are datorii.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am o rugaminte daca poate sa-mi rasunda cineva :
Am un SRL- in Transport marfa ,vreau sa-l inchid ,sunt asociat unic ,autorizata de catre ARR ,pregatire profesionala Management ,intrebarile mele sunt ; 1. care vor fi taxele si pasii ce trebuiesc urmati ; 2.Daca pot sa deschid PFA s-au Intreprindere Individuala in Transporturi s-au ce ma sfatuiti sa fac pentru a supravietui.
Acum mai am un singur camion + sofer care stau pe dreapta si platesc taxe.
Va multumesc din suflet si astept raspunsurile dumneavoastra.
Buna ziua,
Sunt asociat unic in domeniul transporturi ,as dori sa stiu care sunt etapele ,actele necesare ,deoarece afacerea nu mai merge ,vreau sa o inchid ,patrimoniul firmei intra automat in posesia asociatului unic ? Pot deveni PFA ?
Multumesc