avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare societate

Buna seara,
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoare intrebare:
Am un SRL ,sunt asociat unic,am suspendat activitatea pina in 2013,am o garsoniera in alta localitate pe firma,as vrea sa stiu daca societatea se mai poate inchide acum s-au dupa cei 3 ani ,exista o alta varianta de a trece imobilul pe numele meu,(banuiesc dar nu sunt sigura prin contract de vinzare-cumparare prin plata TVA-lui).Mentionez ca societatea nu are datorii.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 22:53, 30 Martie 2011
buna ziua,

puteti inchide societatea, iar toate bunurile va vor reveni dumneavoastra, fara a mai fi nevoie de vanzarea acestora de la societate catre dumneavoastra. dureaza cam 40 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

tva teren waverider waverider Vreau ca societatea comerciala (perfect solvabila si activa, platitoare de TVA), care are in proprietate un teren intravilan construibil sa transfere acest ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)