La comert cu amanuntul , unii clienti cer factura la bonul fiscal . Intrebare : aceste facturi se trec in D 394 din ianuarie 2012 sau se treceau dintotdeauna.
incerc sa transmit o suspendare de concediu crestere copil pana la 2 ani iar pe site-ul itm apare numai rubrica raport preluari si contracte, va rog a mai transmis cineva revisal anul acesta a intalnit aceeasi problema, nu apare rubrica preluare registru iar la raportari apare numai date pana la 01.07.2010
mersi mult pentru raspuns,am mai vrut o confirmare, caci dupa ce am transmis revisalul am inteles ca contractele in crestere copil tbrebui-au trecute la suspendate, si m-am debusolat cu totul.
Am avut o salarita in crestre copil pana la 2 ani si l-am trecut ca activ in noul revisal , deci nu il trecusem la contracte suspendate, iar pe 29 sept i-a expirat suspendarea si nu s-a mai reangajat, eu i-am trimis incetarea in revisal. Va rog o intrebare trebuie sa refac greseala adica sa trec salariata la contracte suspendate si cum as putea face asta . Va multumesc.
Buna ziua , as dori sa va pun o intrebare cu privire la contabilitatea la o tipografie:
301-401 100
345-711 3100
411-701 7500
de ce suma de la 345-711 de 3100 este mai mica decat ea care se vinde. Am preluat acum societatea si nu am un raspuns. Va multumim.
Am o firma care este pe pierdere din anul 2004 cu o suma destul de mare. Au trecut cei 5 ani in care ar fi trebuit sa isi recupereze pierderea si nu a recuperat-o . Acum la sfarsit de an 2010 ma intreb ce pot face cu suma din ct 117 nerecuperata . O pot stinge din ct 455. Multumesc