avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate craciunmihaela

Activitate craciunmihaela

Buna ziua,
As vrea sa stiu cum se procedeaza, daca in urma convocarii adunarii salariatilor pentru alegerea unui reprezentant al lor, nu s-a intrunit numarul minim de salariati,adica mai mult de jumatate din totalul lor.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
Va multumesc din suflet!
O zi buna!
Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
Nu exista, si am primit instiintare de la ITM, in care printre alte acte imi cer contractul, acu nu stiu cum sa procedez.Va multumesc!
Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
35 de salariati
Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
Va multumesc de raspuns, dar cei de la ITM imi cer in instiintarea de control printre celelalte acte si contractul colectiv de munca al societatii .
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca mai este obligatoriu Contractul Colectiv de Munca.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Suspendare CIM
Multumesc! Vroiam sa va mai intreb daca se fac decizii ,angajatii trebuie sa fac cererea de concediu fara plata?
Discuție Suspendare CIM
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca se poate suspendarea CIM ,conf art. 54,concediu fara plata, pe o perioada de 4 zile, pentru toti angajatii firmei si cum se procedeaza in acest caz, se poate face o decizie colectiva sau doar decizii individuale, in cat timp se poate opera in Revisal si daca este nevoie de adunarea actionarilor.
Va multumesc mult!
Discuție Bonuri masa
Buna ziua,
Va rog frumos, daca imi poate raspunde cineva urgent, am fost concediata dupa concediul pentru cresterea copilului si as vrea sa stiu daca in perioada preavizului se pot primi bonurile de masa.
Va multumesc,
Mihaela

Dar as putea avea sanse, pentru ca sigur nu ma asteapta cu mainile deschis ca mi s-a spus ca ei au deja o secretara, deci sigur vor face ceva asa ca si eu as vrea sa ma informez cat mai bine sa stiu ce am de facut.Ati mai avea o alta solutie?