Daca aveti punct de lucru in vechea localitate puteti plati in continuare acolo.
Daca nu , faceti o declaratie la noul organ fiscal de pe raza localitatii unde v-ati mutat sediul ,in termen de 30 zile de la modificarea survenita.
art 264 , alin 4 din normele de aplicare a codului fiscal (HG 44/2004)
(4) Orice persoană care dobândeşte/transferă un mijloc de transport sau îşi schimbă domiciliul/sediul/punctul de lucru are obligaţia de a depune o declaraţie cu privire la mijlocul de transport la compartimentul de specialitate al autorităţii administraţiei publice locale pe a cărei rază teritorială îşi are domiciliul/sediul/punctul de lucru în termen de 30 de zile inclusiv, de la modificarea survenită.
Nu este nevoie sa schimbati actele autovehiculelor
Ar putea sa-mi spuna cineva : In conditiile in care nu gasesc permisul si nu pot sa-l predau in termen de 5 zile la Politia Gorj, conform PV intocmit de politisti, ce se poate intampla ?
Buna ziua,
Sunt din Tg-Jiu si am fost oprit in trafic in aproprierea Aiudului de o brigada de politie si informat ca am fost filmat cu o camera in timp ce efectuam o depasire a unui camion pe un sector de drum unde exista un panou de circulatie "depasirea interzisa".
Am solicitat sa mi se faca dovada si dupa 10 min a venit un autoturism cu nr de AB-??-???, care nu avea numere de MAI ???, cu o camera de filmat de mana, fara a fi montata pe masina, cu doi indivizi care nu s-au prezentat si nici nu erau imbracati in politisti.
I-am intrebat daca au aviz metrologic si nu mi-au confirmat. Le-am prezentat actele , fara permis care nu-l aveam asupra mea. Mi-au intocmit procesul-verbal cu care nu am fost de acord si nu l-am semnat. PV a fost intocmit de un politist care de data asta purta echipamentul si care a consemnat in locul meu "Nu sunt de acord cu cele scrise mai sus". Am primit o amenda de 600 lei in 48 ore si suspendarea permisului pt o luna.
Mi-au dat si o dovada in care consemnau faptul ca sunt obligat la predarea permisului in termen de 5 zile pana la 03.02.2010 si ca mai pot circula pana la data de 14.02.2010.
Intrebarea mea este:
In cazul in care fac contestatie in instanta in termen de 15 zile, mi se prelungeste termenul de a conduce pana la definitivarea cazului?? Cine imi elibereaza aceasta dovada pt a putea conduce ?? Desi sunt convins ca s-ar putea sa-i castig in instanta (sunt f multe nereguli din partea lor si impreuna cu mine in aceeasi situatie a mai post o persoana din Cluj.), nu vreau sa stau fara permis pana la definitivarea cazului.