La inceputul lunii feb2014 am fost contactat de un agent de la o telefonie mobila concurenta cu cea la care eram cu contract in derulare.Acel contract stiam ca se termina in 19 mart2014.
Am fost incantat de oferta si la insistentele agentului( final de luna feb--bonusuri,etc) am semnat contarctul nou.
Saptamana urmatoare am fost la dealerul de telefonie cu care stiam ca se termina contractul, sa ii anunt ca renunt la semnarea unui contract de prelungire.
Cu stupoare am aflat ca acel contract se termina abia peste inca 6 luni, fiind prelungit cu un act aditional ce nu l-am avut la indemana cand am semnat cu noua companie !
Am sunat imediat agentul de la noua companie in cauza spunandu-i ca am gresit data cand se termina contractul vechi.
Mi-a spus ca va face tot ce poate...
Am sunat la Call Center (noua firma de telefonie)unde mi s-a spus ca cererea de portare a numerelor ( 6buc) a fost anulata, si prin asta sa inteleg ca acel contract a fost anulat.
M-am linistit.
Dupa o saptamana mi-a venit o factura de plata pentru abonamentul de date de la noua firma de telefonie!
A venit momentul sa mentionez ca nu primisem nici telefonul ce mi s-a promis, nici tableta si nici dispozitivul cu USB de internet si deja eram bun de plata la facturi.
Ce sa fac?
Multumesc anticipat.
C.C.
Aveti perfecta dreptate, intre timp am aflat ca cineva a depus o plangere. Inca nu stiu cine.
Legal, intreb ei pot ridica masina? In ce baza?
Multumesc mult !
In ultumul an de zile am restrans activitatea firmei si am folosit una din cele 2 masini ale firmei.Cea nefolosita a stat in fata blocului. Mentionez ca sunt cu impozitele la zi.
Saptamana trecuta cat am fost cateva zile plecat au venit de la ADP s-o ridice !
O vecina care ma cunoaste a intervenit si cu greu au lasat masina pe locul ei dandu-mi termen 5 zile sa o iau de acolo !!!
Ce sa fac?
Multumesc anticipat !
Multumesc Gabi,
Am angajat o firma de avocati pentru procesele cu chiriasii, se deruleaza de 2 ani.Pentru spatiile cu alta destinatie decat cea de locuit nu mi-au spus ca ar trebui alte demersuri.
In fine, multumesc inca o data.
Sa aveti parte de bucurii maxime !
cristian c
Tatal meu a primit inapoi o casa dupa proces cu Primaria Mun Buc cam de 12 ani.Cu cateva familii de chiriasi sunt procese pe rol, unele ajunse in faza finala.La parterul imobilului exista 2 spatii cu alta destinatie decat cea de locuit, spatii comerciale.Unul a avut un contract cu ICRAL pe vremea lui Ceausescu, un croitor.Acesta a refuzat sa paraseasca spatiul de bunavoie.Acum vreo 2 saptamani am fost impreuna cu doi bodyguarzi.(familiile de chiriasi sunt violenti-tigani).
Doresc sa depun o plangere prealabila--cred ca e termenul corect-- la Parchetul de pe langa Judecatoria Sect1, unde e imobilul.Ma interezeaza daca procedez corect si unde gasesc un "model".
Cu multumiri anticipate,
cristian