avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcarea pe locuri publice (in fata blocului) e un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcarea pe locuri publice (in fata blocului) e un abuz?

In ultumul an de zile am restrans activitatea firmei si am folosit una din cele 2 masini ale firmei.Cea nefolosita a stat in fata blocului. Mentionez ca sunt cu impozitele la zi.
Saptamana trecuta cat am fost cateva zile plecat au venit de la ADP s-o ridice !
O vecina care ma cunoaste a intervenit si cu greu au lasat masina pe locul ei dandu-mi termen 5 zile sa o iau de acolo !!!
Ce sa fac?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:05, 17 Iunie 2011
Mutati-o din locul rspectiv. Probabil ca in acel loc stationarea autovehiculelor este interzisa.
Multumesc pentru raspuns.
Sigur e permisa parcarea tuturor.
Daca un sef iti da ordin sa executi ceva si nu-ti spune unde si cu ce materiale, acela este cel mai prost sef. Va cere sa mutati masina dintr-un loc public in alt loc public unde veti pati la fel. Este probabil un vecin care nu are loc de masina dv si a facut reclamatie la primarie. Interesati-va cine este si cu il deranjati si poate ca o discutie civilizata cu el va lamuri situatia.
Aveti perfecta dreptate, intre timp am aflat ca cineva a depus o plangere. Inca nu stiu cine.
Legal, intreb ei pot ridica masina? In ce baza?
Multumesc mult !
daca era o epava, o puteau ridica, sa faca loc oamenilor care au nevoie de parcare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ne platit mirelas mirelas Buna ziua! Locuiesc la o ruda in Bucuresti ( sunt din judetul Ialomita) de mai multi ani fara sa am mutatie. Am probleme cu un vecin din cauza unui loc de ... (vezi toată discuția)
Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)