avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate adrian_209

Activitate adrian_209

D-na sa stiti ca itele justitiei sunt f. incurcate, nu vreau sa-l apăr pe d-nul avocat ,dar dinsul se pareca are ceva idee de ce se intampla in justitie (de altfel ca multi alti distinsi avocati).Vroiam sa subliniez faptul ca dvoastra trebuia sa va interesati de la inceput ,trebuia sa stiti ca va era necesar un raport medical la IML, daca d-nii nu au facut-o.Succes
Daunele morale la care este obligata o societate comerciala prin hotarare judecatoreasca se impoziteaza?Trebuie oprit impozitul sau nu cand se achita daunele?
nu cred ca puteti lua dvs ori "bunicul" dvs o casa/un teren doar cu o simpla hartie de mana ,daca cei care au vandut nu mai sunt in viata cel putin este cam greu de dobindit asa ceva.
Sunt puncte de bifat in acest procedeu si asta se intampla de cand cativa baietasi "destepti" au pacalit batrinei cu vinzarea caselor in care locuiau.
Tind sa cred ca fara dinsul nu puteti face mare lucru ori mergeti cu notarul la el acasa.
Răspuns la discuția Incredintare minor catre tata
in aceste procese daca nu sunt probe concludente este f.greu de aratat cine si de ce ,pt ca un copil nu este un obiect ,numai ca vb avocatului de mai sus nu se judeca dupa adevar (vorbe) ci inclin sa cred ca faptele dovedite cu reale probe.
Răspuns la discuția NEPLATA CREDIT BANCAR
daca pina acum nici o institutie nu v-au pus casa sub sechestru,ori firma de recuperare nu s-a ocupat inseamna ca s-a datoriile s-au prescris cum spunea si d-nul avocat Lascoschi, dar este totusi mai bine in a va intrevedea cu un avocat la o consultanta ,in acest sens il recomand pe avocatul mai sus mentionat.
Răspuns la discuția furt calificat
postura in care va aflati este destul de grea daca ati si stiut ce se intampla,mai existau martori,este f.greu sa iesiti basma curata.Oricum ramin la aprecierea d-nului Lascoschi in a va lua neaparat un avocat !