avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate Costina23

Activitate Costina23

Va multumesc mult! Inteleg ca in tara sa e bine sa lucrez la negru. Tata, ca fost profesor, va avea o pensie la fel ca mama cand va implini varsta de pensionare. Adica el a muncit si a cotizat 37 de ani, iar familia nu primeste nimic.
Buna ziua,
mama este bugetara, este invatatoare si are 35 de ani vechime. Tatal meu a fost profesor, a decedat in 2012 si a avut 37 de ani vechime in munca.
Intrebare: mama nu primeste nimic dupa atatia ani in care tata a cotizat la stat?

Va multumesc mult pentru raspunsurile dvs.
va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
o sa ma interesez ce scrie in CML si revin cu noutati
Răspuns la discuția certif medico legal
cate zile ai primit? pe CML?
nu stiu ce zice CML
de impacat nu vrea partea vatamata, ca vrea sa i-o ''faca'' astuia pe care-l cunosc eu (care a gresit, e drept, foarte)
Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie:
un apropiat a batut pe cineva, victima cere daune materiale. Batausul nu are nimic pana acum la cazier. Pana acum, batausul a fost la politie si a dat declaratie, nu s-a mai intalnit cu victima, dar se pare ca aceasta doreste bani.
Cam ce se intampla mai departe? Exista vreo posibilitate ca sa ramana curat cazierul? Suma de dat victimei se stabileste in urma unui cuantum in functie de salariul batausului? Care sunt procedurile?
Va multumesc!
Răspuns la discuția probleme cu vecinii de dedesubt
Acelasi lucru l-am patit si eu, dar inca nu am avut cum sa vb cu proprietarul cesta deasupra mea pt ca e plecat.

Am cumparat un apart, am pus termopane la balcon si l-am izolat pe interior. Dupa ploi, m-am trezit cu balconul ''varza''. Vecinul de deasupra mea nu are scurgere la balcon si asta se observa cu ochiul liber. Eu am vb cu zugravul si mi-a spus ca, intr-adevar, trebuie turnata o sapa si sper sa o toarne pt ca nu mi se pare nici normal sa ne doara undeva de bunul altuia, atata timp cat buba e la noi.
Răspuns la discuția Se poate plati creditul astfel?
da, se poate, doar ca banca nu trebuie sa stie, deoarece in contractul de credit (si am citit 2 de la 2 banci diferite) scrie ca nu ai voie sa inchiriezi pana nu achiti creditul
Răspuns la discuția Retinere a copilului de tata
adica sa-l rapiti
Eu zic sa mergeti pe cai legale si veti vedea ce veti obtine.
Va multumesc mult pentru lamuriri.
Numai bine!