Din pacate Primaria nu vrea decat conventie notariala si asta nu se poate. Intrebarea mea este, ce putem face in astfel de situatie. Avem vreun castig daca i-am actiona in instanta sa ii oblige sa ne restitie sumele fiecarui persoane care e deacord sa-si primeasca banii,chiar daca unii nu vor????
Sa inteleg ca nu mai are nici un drept?Atunci cine il despagubeste,eu sau Primaria. Mii de scuze,dar nu prea am inteles. Puteti sa-mi explicati va rog....
Buna seara. In urma unui proces de expropriere a imobilului, Primaria ne obliga sa facem o conventie intre noi cu ce suma avem de luat fiecare ,de-si in hotararile judecatoresti se intelege cat ii revine fiecaruia(fiind mai multe persoane care au dreptul).Problema este ca doua persoane nu vor sa semneze aceasta conventie,iar primaria nu vrea sa elibereze celorlalte persoane drepturile banesti ce le cuvin(care vor sa semneze).Ce putem face in astfel de situatie?Declaratie notatriala ?sau ce ne puteti sfatui. In cazul in care nu vor nici asa,ce alternativa ne ramane? Va rog ajutati-ne.
Sunt despartita de 11 ani am doi copii,unul major si unul minor de 17 ani[ fata].Vreau sa divortez si am aflat ca se poate la primarie si la notar.Fiica mea [minora] primeste pensie alimentara[doar pe hartie],nu am pretentii de la el si l-am convins sa divortam.Problema este: cum sa fac,cum este mai bine sa procedez.Astept raspuns,cu multe multumiri celor care doresc sa ma ajute.:(:)
Sunt in proces ca, al doilea reclamant [procesul fiind intentat fara voia mea]. Afland,am depus la registratura ca renunt la drepturile pretinse in dosar la judecatoria de sector.Cand primul reclamant[cel care a deschis procesul] a aflat,a mutat dosarul la Tribunalul Bucuresti pe anumit motiv...,iar eu m-am trezit tot ca reclamant in acelasi proces,dar cu al nr de dosar. A-si dori sa stiu cum pot sa ies din proces ca sa nu mai figurez ca reclamanta[sa nu mai figurez in dosar].Cum poti sa te retragi ca reclamant dintr-un proces care nu ti-l doresti???.Multumesc celor care doresc sa ma ajute si multa sanatate.:((:(
Inca o intrebare:Daca sunt intervenient in nume propriu, este posibil sa ma puna sa platesc si eu cheltuieliile de judecata la sfarsit?Cine va suporta cheltuielile de judecata? Multumesc pentru raspunsul de mai inainte.Multa sanatate doamnei avocata. Poate nu m-am exprimat bine.Eu intervenienta voi suporta cheltuieliile de judecata impreuna cu reclamantul sau paratii?Voi fi obligata in vreun fel?