avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intervenient in nume propriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intervenient in nume propriu

Va rog sa-mi spune-ti daca eu sunt intervenient in nume propriu intr-un dosar,pot sa cer sa studiez dosarul de la arhiva tribunalului?Am acest drept?Cu mii de multumiri celor care ma ajuta.:(
Daca cererea dvs a fost admisa si aveti aceasta calitate puteti studia dosarul cauzei, actele si lucrarile dosarului fiindu-va opozabile.
Inca o intrebare:Daca sunt intervenient in nume propriu, este posibil sa ma puna sa platesc si eu cheltuieliile de judecata la sfarsit?Cine va suporta cheltuielile de judecata? Multumesc pentru raspunsul de mai inainte.Multa sanatate doamnei avocata. Poate nu m-am exprimat bine.Eu intervenienta voi suporta cheltuieliile de judecata impreuna cu reclamantul sau paratii?Voi fi obligata in vreun fel?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
Rona-Lor, utilizator
Stimată doamnă,

Dacă pierdeți, puteți fi obligată la plata cheltuielilor de judecată avansate.

Partea care câștigă are dreptul la recuperarea cheltuileilor de la partea/părțile care pierd procesul.

Evident, în acest moment, nu se știe cine va câștiga și cine va pierde procesul, pentru a vă răspunde cine va putea cere și cine va putea fi obligat la plata acestora.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desi am recunoscut prin intampinare pretentiile reclamantei, am fost obligata la plata cheltuielilor de judecata kero kero D-na M (o batrana de peste 80 ani cu venituri precare) era parat intr-un dosar de partaj judiciar, a depus intampinare prin care a recunoscut pretentiile ... (vezi toată discuția)
Are intervenientul dreptul de a solicita cheltuieli de judecată? RazvanG91 RazvanG91 Buna seara, Nu sunt sigur daca expertii pe codul rutier pot sa raspunda la aceasta intrebare sau ar trebui sa o adaug in alta categorie dar accept ca sfat si ... (vezi toată discuția)
Pvsa-cheltuieli de judecata bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Exista posibilitatea ca in urma unui proces in care s-a facut plangere impotriva unui proces verbal, ca in final daca se pierde procesul , sa fie ... (vezi toată discuția)