avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate DAS33

Activitate DAS33

Bună seara

O persoana care a cumparat teren de la CAP (1970), are autorizatie de construcție (1970) NU figurează în Registru Agricol, în anul respectiv figurează unul dintre fii.

Menționez că atât chitanța de cumpărare cât și autorizația de construcție este pe numele persoanei care a cumpărat, nu al fiului.

Poate cineva să mă lămurească dacă așa se făceau înregistrările în vremea respectivă? (așa mi s-a spus de la Registrul Agricol).
Mulțumesc!
În cazul în care Comisia Județeană de Fond Funciar eliberează un Titlu de Proprietate pe baza unor informații false transmise de către Comisia locală de Fond Funciar- pe cine trebuie să acționez în judecată?
Sau cum să procedez?
Mulțumesc frumos pentru răspuns! S-a rezolvat situația, am obținut TP cu insistențe la Prefectură (petiții peste petiții...)

Prima oara valideaza anexa daca are. Si numai dupa aceea se emite TP. Dar este o procedura care dureaza cel putin 1 an de zile cel putin in zona mea. Tineti legatura cu primaria.

La ce axexă faceți referire?
Are chitanță și autorizație de construcție.

Buna ziua
Care este procedura / baza legală pentru emiterea titlului de proprietate în urmatoarea situație:
- proprietar decedat (tata)
-are chitanta de cumparare 500 mp teren de la CAP din anul 1974
-are autorizatie de constructie casă tot din anul 1974
-am depus cererea la primarie pentru eliberare titlu de proprietate, au venit si au facut masuratori in urmă cu o lună, dar de atunci... nimic.
Ce mai este de facut?
Este nevoie de semnătura vecinilor chiar dacă există o dovadă a cumpărării terenului de la CAP? (chitanța)
Multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastră!
Buna ziua
Care este procedura / baza legală pentru emiterea titlului de proprietate în urmatoarea situație:
- proprietar decedat (tata)
-are chitanta de cumparare 500 mp teren de la CAP din anul 1974
-are autorizatie de constructie casă tot din anul 1974
-am depus cererea la primarie pentru eliberare titlu de proprietate, au venit si au facut masuratori in urmă cu o lună, dar de atunci... nimic.
Ce mai este de facut?
Este nevoie de semnătura vecinilor chiar dacă există o dovadă a cumpărării terenului de la CAP? (chitanța)
Multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastră!

Răspuns la discuția Impozitul forfetar
Nu am depus nici o declaratie la Administratia Financiara in care sa declar venituri probabile...In afara de Camera de Comert - nu am facut nici un pas...
Răspuns la discuția Impozitul forfetar
Domnule MANEA as dori o lamurire daca e posibil...
Am infiintat in septembrie 2009 o intreprindere individuala care nu a functionat deloc de la data infiintarii.Trebuie sa platesc impozit??PE CE?